Ez igaz Jehova tanúiról?
Az hogy a földi örök életet prédikáljuk igaz. De hogy felírjuk a házakat ahol lakni szeretnénk az marhaság!
Mindenkinek van saját háza. Lakjon abban!
Ekkora butaságot még életemben nem hallottam,pedig már átléptem a negyedik x-et is!
Amikor prédikálni megyünk és beszélgetünk egy házigazdával,nem azt írjuk fel,hogy mi tetszett és mi nem a lakáson,vagy szeretnék-e ott élni.Mindíg az adott témát jegyzetelem le amit ,vagy amiről beszélgettem a házigazdával,hogy ha legközelebb arra járok mindíg tudjam,hogy mi foglalkoztatja a világban történtekről.
De volt olyan is aki sokat beszélt a betegségéről,mert sajnos nem mindíg tudta megvenni a gyógyszereit,ezeket mind feljegyeztem,és amikor haza mentem kerestem a lehetőséget arra,hogy valamilyen módon segíteni tudjak neki.Hála Jehovának tudtam segíteni,most már kigyógyult a betegségéből.
De ez csak egyetlen példa,tudnék még más segítségi módokat írni,de ha nem jegyzetelnék akkor honnan tudnám,hogy kivel?mikor?mit beszélek,hiszen hála Istennek elég sok emberrel és házigazdával tudok beszélgetni,mert annak ellenére,hogy mennyi sarat kapunk ezeken az oldalakon elég sokan meghallgatnak!
Szép napot!
egy jegyzetelő Tanú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!