Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez igaz Jehova tanúiról?

Ez igaz Jehova tanúiról?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy a tanúk úgy hiszik, hogy itt a földön lesz az örök élet, nem a mennyben, és térítéskor megnézik az adott körzet házait, lakásait, és ha van számukra tetsző, akkor azt felírják maguknak, mert abba a felírt házba szeretnének lakni az örök életben. Ez igaz?
2013. máj. 19. 10:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem tudom,de akkor ezt nagyon benézték,mert albérletben lakok!!!xD
2013. máj. 20. 08:19
 12/14 Mulder614 ***** válasza:
100%

Az hogy a földi örök életet prédikáljuk igaz. De hogy felírjuk a házakat ahol lakni szeretnénk az marhaság!

Mindenkinek van saját háza. Lakjon abban!

2013. máj. 20. 11:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Ekkora butaságot még életemben nem hallottam,pedig már átléptem a negyedik x-et is!

Amikor prédikálni megyünk és beszélgetünk egy házigazdával,nem azt írjuk fel,hogy mi tetszett és mi nem a lakáson,vagy szeretnék-e ott élni.Mindíg az adott témát jegyzetelem le amit ,vagy amiről beszélgettem a házigazdával,hogy ha legközelebb arra járok mindíg tudjam,hogy mi foglalkoztatja a világban történtekről.

De volt olyan is aki sokat beszélt a betegségéről,mert sajnos nem mindíg tudta megvenni a gyógyszereit,ezeket mind feljegyeztem,és amikor haza mentem kerestem a lehetőséget arra,hogy valamilyen módon segíteni tudjak neki.Hála Jehovának tudtam segíteni,most már kigyógyult a betegségéből.

De ez csak egyetlen példa,tudnék még más segítségi módokat írni,de ha nem jegyzetelnék akkor honnan tudnám,hogy kivel?mikor?mit beszélek,hiszen hála Istennek elég sok emberrel és házigazdával tudok beszélgetni,mert annak ellenére,hogy mennyi sarat kapunk ezeken az oldalakon elég sokan meghallgatnak!

Szép napot!

egy jegyzetelő Tanú

2013. máj. 22. 11:55
 14/14 anonim ***** válasza:
Azt minden kereszténynek tudnia kellene, hogy a Biblia beszél földi és égi életről. (Máté 5:3-5). A biblia arról beszél az Ézsaiás 65.-ik fejezetében, hogy a megtisztított földön, az emberek házakat építenek, kerteket plántálnak, stb. Mi J.T. várjuk már ezt a csodás időszakot. Ott majd mindenki megvalósíthatja terveit, hisz nem lesznek gonosz emberek. Néha azért írunk fel néhány dolgot a házaknál, mert sok helyre vissza kell mennünk, mivel az emberek szeretnének többet tudni a a Szentírásból. És ugye az írás az megmarad.
2013. júl. 22. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!