Tudományos bizonyítékok a teremtésre? Ateisták mit szóltok hozzá? :-)
https://www.youtube.com/watch?v=FVTIORn39UY
Dr. Kent Hovind keresztyén természettudós bebizonyította, hogy szószerint vehető a Bibliában leírt 6 napos teremtés, valamint bebizonyítja, hogy a Föld nem több milliárd éves, hanem csak néhány ezer éves, és nincs evolúció.
Az egészben az a legszebb, hogy Hovind vitákat nyert evolucionista professzorokkal szemben.
Elkezdtem nezni ennek a Hovindnak a videoit, de mar ott kiakadtam, mikor valami olyant bizonygatott, hogy az Eszaki- es Deli-sark jegsapkai ugy alakultak ki, hogy a Fold magneses mezeje odavonzotta a jeget. Uhh... na persze.
Nem vagyok ateista / agnosztikus, de ez az ember szerintem csufot uz a vallasbol es tobb kart okoz neki, mint hasznot. A kreacionistak legtobbje is elhatarolodik az elmeleteitol.
12es: semmi sem lett még cáfolva. A reakciótok kifullad abban, hogy
- hülyék vagyunk, Hovind egy csaló
- már cáfolva van, használd a keresőt.
Ha valóban ez megtörtént volna, akkor tietek lenne a 250 ezer. De közelében sem jártok. Te is hazug vagy.
14es: tanulj meg számolni.
" A sumerek [1] ókori
mezopotámiai nép voltak a
mai Irak középső és déli
részén az i. e. 4. évezred
végétől az i. e. 2. évezred
elejéig. "
Hogyhogy nem cáfolták még meg? Tudtommal nem egy kőzetmintáról bizonyították be, hogy több, mint néhány ezer éves.
"Az egészben az a legszebb, hogy Hovind vitákat nyert evolucionista professzorokkal szemben."
És akkor igaza van? Mondjuk eleve nem értem, hogy lehet egy vitát megnyerni. Ez olyan, mintha én azt mondanám: nincs igaza, mert elítélték adócsalásért.
Figyelj én is fizettek neked egymillió forintot ha cáfolod az evolúciót, de én döntöm mit fogadok el bizonyítéknak. Szerinted lenne esélyed?
Az első 15 percből pár hazugság.
4. perc a humanizmus nem állítja ,hogy az ember isten.
5. perc az evolúció elmélet nem foglalkozik azzal a négy kérdéssel, nem is ez a dolga.
6. perc olyan nem következik az evolúció elméletből, hogy isten lehet az ember.
10. perc labor vizsgálatok szerint az agyat alig használják 18-20 éves korig. Ez totális baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!