Vannak tudományos építészeti bizonyítékok rácáfolások arra, hogy nem használták a gázkamrákat Auswitz-ben, illetve arra, hogy a krematórium tényleg annyi embert elégetett amennyit állítanak?
ez nem válasz.
azt kérdeztem, hogy valaki rácáfolt e az ürge építészeti kutatásaira.
az nem rácáfolás, hogy: "hazudsz mert ez nem igaz!"
én sajnálom az embereket, nem tagadom (bár hivatalosan ha azt mondom, hogy a számok nem stimmelnek, akkor már antiszemita tagadó vagyok ugye"
Számomra az a furcsa, hogy csak a zsidók "írtása" került bele a tankönyvekbe, rengeteg más nép tűnt el a Föld színéről akiket tényleg milliós nagyságrenddel írtottak (pl hutu-tuszi, nem is volt annyira régen..). Kíváncsi vagyok a zsidók mikor fognak együttérzést tanusítani a kommunizmus álodzatai iránt! Hihetetlen, hogy egy történelmi tényt(?) törvénybe kell iktatni. Ami egyébként nem is annyira tény, hiszen rengeteg bizonyított érv szól ellene is. Az állítólagos kermatóiumokat sokkal inkább szemétégetésre hazsnálták az ott talált hamu alapján. (minden jól működő munkatábornak kell egy szemétégető). Nincsen nyoma a mérges gáznak amivel állítólag gázosítottak. Pénzt használtak a munkatáborban. Haláltáborban kell pénz? nem hiszem... stb, stb.
Az pedig tévedés hogy a legjobban dokumentált történelmi esemény, mert a történelmet a győztesek írják.
Akiről hallottál, az Fred Leuchter. Ő elment Auschwitzbe, részletesen feltérképezte a helyet, kőzetmintákat vett mindenhonnan. Ezek a minták azt mutatták, hogy a gázkamrákban nem használtak zyklon b-t. Ezt persze rögtön kimagyarázták, Leuchtert pedig ellehetetlenítették.
Itt találsz róla egy részletesebb leírást:
Készült róla egy film, "Mr Death" néven. Szinkronosan is megtalálható a neten. Érdekessége, hogy jópárszor újra kellett vágni az egészet, mert mindig az jött le belőle, hogy Leuchternek van igaza.
Tényleg nem voltak olyan rosszak.
És minél több törvényt hoznak mai nagyjaink, annál jobban meggyőződöm erről...
Utolsó! Meggyőzőbb lenne, ha nem kifejezetten cionista linkeket hoznál, mint a Nizkor project!
Azokat már az se hiszi, aki egyébként még hinné!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!