Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Vannak tudományos építészeti...

Vannak tudományos építészeti bizonyítékok rácáfolások arra, hogy nem használták a gázkamrákat Auswitz-ben, illetve arra, hogy a krematórium tényleg annyi embert elégetett amennyit állítanak?

Figyelt kérdés
Azt hallottam, olvastam, hogy az ürgét aki erről tudományos felmérést készített, könyvet írt, azt elítélték holokauszt tagadásért. Kérdés az, hogy valaki rácáfolt e rendesen, hogy tévedett?
2010. márc. 1. 10:14
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:

körbe fogok én még nézni, csak tleg kíváncsi vagyok.

alapból nem tudom befogadni a holokauszt tagadó törvényt, meg azt, hogy mindenki tagadó aki kutatni akar kicsit.

nem mondom, hogy nem haltak meg emberek akkor és, hogy nem volt szörnyű. így nem érzem, hogy tagadnék. De asszem ezzel a kérdésemmel a törvény szerint már tagadó vagyok, és ha Sólyom elfogadja, akkor gyakorlatilag egy ilyen kérdésért el is hurcolhatnak nemde? Hisz nagyközönség előtt csinálom.

2010. márc. 1. 12:12
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Így van. A mocsok Bárándy már örömködött kicsit efölött:

[link]

De ha a Sólyom aláírja, azzal sincs minden veszve, mivel nyilvánvalóan alkotmányellenes.

Elég egyvalakinek megtámadni az Alkotmánybíróság előtt. Csak annyival kellemetlenebb, hogy ha aláírja, akkor addig, amíg az Alkotmánybíróság nem dönt, addig érvényben lesz, és börtönbe csukhatnak miatta...

2010. márc. 1. 12:18
 23/34 anonim ***** válasza:
0%
bebizonyították már azt is h volt meg azt is h nem volt, az igazságot már csak azok tudják akik ott voltak.
2010. márc. 1. 12:53
 24/34 A kérdező kommentje:

köszi, de arra adj linket vagy hivatalos dokumentumot amiről kérdezek, tehát amit az a pár ember állított annak a megcáfolása tudományos bizonyítékokkal, elsősorban mint mondom építészeti, kémiai stb vizsgálatokét.

hisz akiket lecsuktak, ők ilyen vizsgálatokat végeztek, így a megcáfolásuk is ugyanebben a játéktérben kell legyen.

2010. márc. 1. 12:58
 25/34 anonim ***** válasza:
82%

Azt egyébként nagyon kevesen vonták eddig is kétségbe, hogy a zsidóságot hátrányosan megkülönböztették a II. világháború idejében.

Amit kétségbe vontak, az a haláltáborok léte (vagyis olyan táborok, amiket kifejezetten gyilkolásra, nem munkavégzésre hoztak létre), az áldozatok száma - hiszen az Auschwitzi tábor emléktábláján 1990ig 4 millió áldozat szerepelt, ezt cserélték le '90ben 1millióra (hova tűnt 3 millió?! mert a 6 milliós végösszeg nem változott), meg azt, hogy az áldozatok a németek módszeres mészárlásai miatt haltak meg, inkább a tífusz- meg egyéb járványok miatt, ill. azért, mert a szövetségesek lebombázták az utakat, ezért lehetetlenné vált a folyamatos élelmezés.

A régi auschwitzi tábláról itt van fotó:

[link]

2010. márc. 1. 13:03
 26/34 anonim ***** válasza:
78%
mint vegyészmérnök egyszer olvastam egy tanulmányt a gázakamrákról. A gázkamrák eléggé ellentmondásosak voltak. faajtói voltak, cigicsikkeket találtak a gázkamrákban ( mikor a Zykclon-B, erősen lobbanékony anyag ), nem légmentesek voltak zárva, stb... holokauszt volt, de gázkamrák nem voltak.
2010. márc. 1. 13:04
 27/34 anonim ***** válasza:
69%
Természetesen ha a mi törvényünk életbe lép, akkor ezeket a kérdéseket is tilos feltenni, mert a törvény nem tesz különbséget tagadás és "jelentőségének kisebbítése" között...
2010. márc. 1. 13:06
 28/34 anonim ***** válasza:
58%
Kedves vegyészmérnök köszönöm a hozzászólásod. Végre egy szakember is nyilatkozott a témában és fel meri vállalni a véleményét. Magam is úgy gondolom, hogy bár volt sok áldozat, de emlékük tiszteletbentartása mellet az igazságot nyilvánosságra kell hozni!
2010. márc. 1. 15:12
 29/34 anonim ***** válasza:
46%
Volt egy csomo ember, aki latta, sot ott dolgozott, akar mert zsido volt es veluk szedettek ki a halottakat a gazkamrabol (sonder kommando), volt egy csomo ember aki latta, mert maga is reszese volt a tervezesnek, epitesnek, mukodtetesnek, volt egy csomo ember, aki latta, mert katona volt es ok foglaltak el (szabaditottak fel- ahogy tetszik0 ezeket a taborokat. Ezek az emberek birosagok, hivatalos szrvek elott tettek tanubizonysagot. Most jonnek, akik szeretnek ujra kezdeni, es azt mondjak, hogy az a tobb ezer ember, aki latta, az hazudik. - En a magam reszerol azoknak hiszek, akik LATTAK.
2010. márc. 1. 18:14
 30/34 A kérdező kommentje:

tudtommal sok szemtanú vallomása ütközik. Az egyik ilyen gázt állít a másik olyat. Valaki fa ajtókról beszél és szellős kamrákról. Stb...

ha valóban úgy történt ahogy ők LÁTTÁK, akkor be lehet bizonyítani simán építészetileg és kémiailag. nem?

2010. márc. 1. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!