Vannak tudományos építészeti bizonyítékok rácáfolások arra, hogy nem használták a gázkamrákat Auswitz-ben, illetve arra, hogy a krematórium tényleg annyi embert elégetett amennyit állítanak?
körbe fogok én még nézni, csak tleg kíváncsi vagyok.
alapból nem tudom befogadni a holokauszt tagadó törvényt, meg azt, hogy mindenki tagadó aki kutatni akar kicsit.
nem mondom, hogy nem haltak meg emberek akkor és, hogy nem volt szörnyű. így nem érzem, hogy tagadnék. De asszem ezzel a kérdésemmel a törvény szerint már tagadó vagyok, és ha Sólyom elfogadja, akkor gyakorlatilag egy ilyen kérdésért el is hurcolhatnak nemde? Hisz nagyközönség előtt csinálom.
Így van. A mocsok Bárándy már örömködött kicsit efölött:
De ha a Sólyom aláírja, azzal sincs minden veszve, mivel nyilvánvalóan alkotmányellenes.
Elég egyvalakinek megtámadni az Alkotmánybíróság előtt. Csak annyival kellemetlenebb, hogy ha aláírja, akkor addig, amíg az Alkotmánybíróság nem dönt, addig érvényben lesz, és börtönbe csukhatnak miatta...
köszi, de arra adj linket vagy hivatalos dokumentumot amiről kérdezek, tehát amit az a pár ember állított annak a megcáfolása tudományos bizonyítékokkal, elsősorban mint mondom építészeti, kémiai stb vizsgálatokét.
hisz akiket lecsuktak, ők ilyen vizsgálatokat végeztek, így a megcáfolásuk is ugyanebben a játéktérben kell legyen.
Azt egyébként nagyon kevesen vonták eddig is kétségbe, hogy a zsidóságot hátrányosan megkülönböztették a II. világháború idejében.
Amit kétségbe vontak, az a haláltáborok léte (vagyis olyan táborok, amiket kifejezetten gyilkolásra, nem munkavégzésre hoztak létre), az áldozatok száma - hiszen az Auschwitzi tábor emléktábláján 1990ig 4 millió áldozat szerepelt, ezt cserélték le '90ben 1millióra (hova tűnt 3 millió?! mert a 6 milliós végösszeg nem változott), meg azt, hogy az áldozatok a németek módszeres mészárlásai miatt haltak meg, inkább a tífusz- meg egyéb járványok miatt, ill. azért, mert a szövetségesek lebombázták az utakat, ezért lehetetlenné vált a folyamatos élelmezés.
A régi auschwitzi tábláról itt van fotó:
tudtommal sok szemtanú vallomása ütközik. Az egyik ilyen gázt állít a másik olyat. Valaki fa ajtókról beszél és szellős kamrákról. Stb...
ha valóban úgy történt ahogy ők LÁTTÁK, akkor be lehet bizonyítani simán építészetileg és kémiailag. nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!