Van itt még valaki, akinek vannak kételyei, kérdései Istennel kapcsolatban?
"Hát ennyivel én meg odamehetek ezekhez az emberekhez és egy baltával megigazíthatom a frizurájukat. Mert mindent lehet."
bocs, ezt nem lehet
legalábbis itt:D
de amúgy nagyon egy irányba visz a gondolkodásod, mert ugye te a normákat a bibliából akarod szedni, na most ez több kérdést vet fel, mint a mennyit megválaszol
Kedves utolsó
A "vizeletivás" elég érdekes formája lehet a hedonizmusnak:D
De nem is ez a lényeg. Nekem azzal volt a bajom, ahogy az egész dolog elkezdődik a Bibliában.
A mindenkinek mindent lehet jellegű liberális dolog pedig természetesen nem működik a végtelenségig. Elég sokan vagyunk, és nem lehet mindenki kedvére tenni.
10-es: :))))))
Többinek: mivel igen kritikusak vagytok a Bibliával szemben, ezért gondolom ismeritek is, akkor viszont írjátok le nekem, hogy a Biblia erkölcsi szabályaiban mi az, ami visszataszító, vagy tényleg ember ellenes?
például több helyen is meg van tiltva a házasság előtti szex
és ha valaki akar, akkor mi van?
az mondja a biblia, hogy ne, és kész
na, például ez baj
meg egy csomó minden más
de ez egy butus kérdés volt, már megbocsáss, ha van még kedved kötekedni, akkor írok még
14-es: a szex az alapja minden ellenszegülésnek. Nekem ez a butaság és ez az egész, amit képviselsz. Csak ezen az oldalon rengetegszer le lett írva miért nem jó és helyes a házasságon kívüli szex, tehát egyáltalán nem ember ellenes. Mi van még ami szerinted az? Ha az egódat sérti, az attól még nem biztos, hogy rossz ám!
Kérdező: minden az, aminek látni akarjuk, ez érvényes a fogyatékos gyerekeket nevelő szülőkre. Van aki feladatnak fogja fel és megoldja, sőt még a gyereket is szereti, más viszont tehernek. Tudom tapasztalatból. Ez ember függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!