Mit jelent számotokra, hogy kapcsolatban vagytok Istennel, hogy kommunikáltok vele?
"Mormolunk magunkban, meg olvasgatjuk a bibliát. Többet nem tudunk tenni! Beszélünk magunkban, mint aki gandzsát szívott!".
Ez hatalmas szöveg volt. Majd leestem a székről. :DDD.
Bence87
Szerinted hogy lehetne ennek utánajárni? Egyértelműen sehogy. Ezért hitkérdés. ÉS ezért vagyok pl. én agnosztikus.
Szervusz kedves Bence87
Soha ne higgy vakon abban, amit Istenről mondanak Neked.
Mert teljes megbizonyosodhatsz arról, hogy a Biblia Istentől származó könyv, magából a Bibliából. Számos bizonyítékát találod meg benne, mármint a Bibliában.
Isten sem akarja, hogy vakon higgyünk benne, illetve abban, amit mond nekünk a Szentírás lapjain. Arra ösztönöz, hogy járjunk utána, alaposan kutassuk a Bibliát addig, ameddig meggyőződünk róla, mi is az igazság.
Ezért is írja a Zsidók 11:1 verse "A hit a remélt dolgok biztosítékon alapuló várása, a nem látható valóságok nyilvánvaló bizonyítása."
Tehát a hit pontos ismeretre, meggyőződésre épül, és nem a vak bizonytalanságra.
Az ilyenfajta a hitnek hatalmas értéke van.
Üdvözlettel: Zita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!