Keresztény párok, ti mikor feküdtetek le először egymással?
"Ha viszont teszemazt 2 ilyen "tiszta lapos" kiscserkész vág bele ebbe az életre szóló kalandba, tehát olyanok, akik az (ellen)példánál maradva még szűzek, akkor EGYMÁST fogják szexuálisan "bekalibrálni". Egymástól tanulnak egymást tanítgatva szépen folyamatában és egymáshoz "állítódnak be" (bocs, nem tudom jobban leírni) "
Nem egészen.Mindenki születik egy alap beállítódottsággal pl minden nap többször szexelne, nem fog ez lejjebb menni ha a másik nem ilyen, hanem frusztrált lesz mikor elutasítják.De a másiknak meg rossz, hogy annyiszor "rányomulnak" mondjuk és már a normál kedve is elmehet az egésztől egy idő után.
Vagy valaki odavan az orális szexért, de a másik meg undorodik.
Mondják ilyenkor: nem várhatod el a másiktól , hogy olyat tegyen amitől undorodik
De miért?Ő elvárhatja , hogy én mondjak le arról ami orbitális élvezetet okoz nekem és szükségem lenne rá a szexuális kiteljesedéshez és olyan alap lenne mint a csók? És mellesleg nagyon rosszul esne, hogy undorodik tőle a párom és ez így nem lenne kielégítő.(tapasztalat)
21l
Valamit tényleg meg lehet beszélni jegyesség előtt.
De mi a helyzet ha a pénisze úgy görbül a férfinak , hogy a nő méhszáját pont bántani fogja és fájdalmas lesz a közösülés ill. olyan vékony hogy a nő nem érez szinte semmit?(ezeket a kellemetlen tapasztalatokat pont az imént olvastam ezen az oldalon)
Nem véletlen emeltem ki, hogy lehetnek kirívó testi adottságok, vagy éppen adottságok hiánya (ld: bébirépás hasonlat; amely nem fedi le a teljes spektrumot, csak 1db. példa) de ezek NEM általánosan elterjedtek. Ilyen esetekben az illetőnek lehető leghamarabb (ha már VAN egyáltalán valami közöttük és persze bizalom is) közölnie KELL a leendő párjával a tényeket. De sok ilyen van az életben, fizikai/fiziológiai, lelki, neveltetés beli, később szerzett (teszemazt az illető nemrég szerelt le az idegenlégióból, ahol kb. gyilkosnak "nevelték" és pár éve még pszichopata volt, amik nem múlnak el nyom nélkül egy csettintésre, néhány helyzetben előjöhetnek) de lehet anyagi természetű is, vagy betegség stb. lehetne vég nélkül sorolni. Az ilyenekre mindig érvényes szabály, hogy tilos elhallgatni. Hányan teszik meg? (csak költői kérdés)
Ezzel együtt a többi, amikre utaltál, a "ceruza" (kötőtűnek is "becézik") effekt, vagy az ilyenolyan görbült téridőfütykös nem akkora akadály, mint amilyennek elsőre tűnik. A normális persze az, ha egy kapcsolat (bármilyen érzelmi/bennsőséges kapcsolat) őszinteségre alapul. Ha igazán őszinték, akkor egy pontnál ezek a dolgok is felhozódnak. Ha nem (mindegy milyen, akár "vallásos" okból) akkor csak szimplán hülyék, prűdek, vagy a saját maguk ellenségei. Mondjuk ezzel a véleményemmel nem biztos, hogy minden vallásos érzületű ember azonosulni tud, de az meg nem az én dolgom, mert végső soron mindenki a maga szerencséjének/szerencsétlenségének a pogácsa és az ok-okozat elve ebben is működik, nem lehet Istenre mutogatni, vagy az egyéni felelősséget áthárítani, ugyanis ha az illető személyek nem beszélik meg ezeket őszintén, akkor utólag már sovány vígasz az, hogy "amin nem lehet változtatni, azt el kell viselni sorry". De ez szintén nem csak a vallásosakra vonatkozó dolog. Pl. anno ismertem egy csajt, aki akkor volt 24, a barátja ha jól emlékszem 28 és a srácnak már ilyen fiatalon prosztata problémái voltak. Amikor összejöttek, csak hébe-hóba jelentkeztek a "járulékos problémák" (szex előtt/közben/után úgy értem) amik a düllmirigy instabil működésének velejárói, de a fickó már nagyon korán jelezte a lánynak, hogy mi a szitu és hogy kezelésekre kell járnia, elképzelhető, hogy idővel rosszabbodni fog, de az is, hogy javulni, a kezelések következtében (vagyis kétesélyes) Magyaul: "világi" volt, nem volt épp az erkölcs megtestesült szobra (valami fél-alvilági sofőr gyerek volt) mégsem árult zsákbamacskát és korrekten járt el. A csaj meg bevette ezt is a képletbe, tudomásul vette és vele maradt, mert szerette. Ennyi.
De kérdem én. azokhoz hasonló dolgokkal, amiket felsoroltál ("a nő méhszáját pont bántani fogja és fájdalmas lesz a közösülés ill. olyan vékony hogy a nő nem érez szinte semmit") hánnyal találkoztál szűkebb, vagy szélesebb ismeretségi/baráti körben? Mert biztos vannak, én nem azt mondom, hogy nincsenek egyedi esetek, de ez kb. ahhoz hasonlítható, mint mikor mondják, hogy XY-nak elszakadt a gumi és a lány terhes lett. A többség meg széttépni nem tudná, ha neki veselkedne sem. Persze, ha te vagy az az 0.001-ék, akkor nem vígasztal, hogy a többségnek soha, semmi gondja nem nincs vele. De ebből kiindulni? Akkor nem szabad átmenni a zebrán sem zöld jelzésnél, mert még talán elüt egy bkv busz is akár, mint ahogy velem történt majdnem. DE az ilyen félelmekre nem lehet egy (vagy több! házastárs, később gyerekek) életet alapozni, ha bizonytalanság van, azt illik tisztázni és elébe menni, ha ciki, ha kínos, ha "nem ékes" (ahogy néhány vallásos érzületű mondaná) vagyis amit lehet: tisztába tenni konkrétan, nem ködösítve.
Régen, mikor még hepaly korszakomat éltem, nekem is volt pár csaj, akiknek bizonyos szögből fájt, pedig nincs semmi deformációm, vagy ilyesmi. Lehet pózt váltani, megtalálják a módját, ha tényleg szeretik egymást és történetesen ilyen helyzetben találják magukat. Az ember találékony, kiváltképp a magyar. És vannak ezeknél a fizikai eltéréseknél sokkal sokkal durvább "inkompatibilitások" is, amikhez nem kell senkinek a gatyájába nézelődni, elég, ha beszélgetsz velük félórát és kibukik mi a pálya. És ezek alól a "világiak" netalán istentagadók, vagy ateisták sem mentesülnek, akárhogyan élik is a nemi életüket, vagy amit annak neveznek. Csak ott meg az van, hogy ha nem tetszik valami, akkor szétmennek. Ha olyan csóró országban élnek, mint magyarország, akkor talán nem, vagy csak később, mert "félnek" (egyedül nem tudnák fenntartani azt a gazdasági életközösséget/életszínvonalat, amit ketten együtt így, vagy úgy kinyögnek) Vagy "ágytól-ágyig" járnak, szeretőt tartanak, esetleg "szingliként" nyomulnak és már eleve számítanak arra, hogy bármikor vége lehet és vagy ők, vagy az aktuális partnerük sarkon fordul és lepattan, ha gixer van és már nem éri meg. Nyugodtan szóljatok, ha SCI-FI-t írok. Én ezt tapasztalom és asszem nem élek álomvilágban, nem kell túl messzire mennem, hogy ilyenekbe akadjak 5 perc leforgása alatt. Jobb? Szebb? Korrektebb? Működőképesebb? Szerintem nem. Márpedig ezekben a kapcsolatokban nincsenek olyan "korlátozások", amiket itt sokan felrónak a keresztényeknek és "sajnálják" őket így ismeretlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!