Jehova tanúi belegondoltatok már abba, hogy miért van szükség az Űrtoronyra, amikor egy átlagos keresztény embernek elég a Bibliáját használnia?
Mondjuk a te kérdéseidnek legalább van alapja :D
De nem akarom tele offolni, csak azt akartam megosztani, hogy egyáltalán nincs rá szüksége. De nem is tiltja semmi tudomásom szerint.
A Bibliát meg látod, hogy hány ember nem tudja magától értelmezni...
Akkor van gáz, amikor az sem tudja, aki azt állítja, hogy tudja.
T.Kerdezo!
Nem tudom, hogy mi bajotok van az Ortorony folyoirattal. Minden vallasban, igy a katolikusoknal, reformatusoknal, evangelistaknal,....stb. mindedutt adnak ki a Biblia mellett kis konyveket, fuzeteket, segedeszkozkent. Ugy latszik, nekik lehet. Mi is adunk ki folyoiratokat, es konyveket is. De mindenkor elso helyen all a Biblia tanulmanyozasa. Ezek csak segedeszkozok a job megerteshez.
Ezeket a vallasokat miert nem szoljatok meg erte?
Jehova tanuit lehet vadolni mindennel, tudjuk is hogy ennek meg kell lennie. Hiszen magat Jezust is megvadoltak sok hamis vaddal, es O mondta: "nem nagyobb a szolga az o uranal, ha engem uldoztek, titeket is uldozni fognak."
Termeszetesen az "uldozes" kifejezes nem csak a fizikai bantalmazasra vezetheto vissza, hanem arra is, hogy hamis vadakkal illetnek minket.
Udvozlettel: Judit!
"miért van szükség az
Űrtoronyra, amikor egy átlagos
keresztény embernek elég a Bibliáját
használnia?"
Egy átlagos, a "többség által kereszténynek hitt" ember jóformán Isten nevét nem tudja, nem hogy használni a Bibliát, innentől kezdve pebig szerintem fölödleges a másik vallásá tanítási módját kritizálni, úgyhogy igen, ez a kérdésed is csak egy értelmetlen provokáció volt. Gratula!
" nos
aki tiszta szivvel olvassa az iget az
megerti az ortorony nelkuk is,sot anelkul
erti meg igazan."
Ja persze, ezért van az, hogy ahány vallás, annyiféle érzelmezés. A Bibliának csak egy helyes értelmezése van, de ha olyan egyszerű értelmezni, hogy bárki képes rá, akkor miért is van annyiféle vallás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!