Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Egy apának aki vallásos...

Egy apának aki vallásos belekéne szólnia egy ép zajló válásba?

Figyelt kérdés
nekem az igazi ünnep nem a tegnapi.a földi.hanem a mai az Ur napi.a lelki.éjel üzenetet kaptam. a családi problémádba ne szoljak bele.Ninncs vallási és hitbeli alapja.Természetesen mint apád segítek.De amig te nem istenbe látod a meg oldást.addig én csak kivül álható lehetek ügyedben.Ezt üzeni az Ur.és én most őt ünnepelem.Isten segítsen utadon puszil apád

2013. jún. 12. 13:26
 1/3 A kérdező kommentje:

Én lenék a férj feleségem vállni akkar viszont a fenti sms-t küldte a feleségem apja.

Aki elméletileg keresztény

Van egy gyerekünk

Nekem ez úgy tűnik mintha befolyásolni szeretné lányát

2013. jún. 12. 13:32
 2/3 KZitus ***** válasza:

Szia

Kicsit zavaros amit írsz. Leírnád egyszerűbben?

2013. jún. 12. 17:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem tudhatom mi a gond köztetek amiért válni akartok, ebbe nem is szólnék bele. Az apósod azt az SMS-t biztos azért küldte, mert szeretne segíteni nektek, és vallásosként tudja, hogy a Biblia tanácsainak megfogadásával az ember élete sokkal jobb lehet. Mellesleg nem egy házasság menekült meg azáltal, hogy a pár, vagy legalább az egyik fél alkalmazta, amit a Bibliából tanult.

Esetetekről egy film jutott az eszembe:

[link]

Hogy milyen tanácsai vannak a Bibliának a házasságban élőknek, arról találhatsz infót itt is:

[link]

2013. jún. 12. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!