Mit kell tudni a jehova tanúiról?
Nekem van személyes tapasztalatom. Az egyik ismerősöm rendszeres véradó volt. Egyszer volt egy balesete, kapott vért. Felépült nagyon hamar. Szerencsére. A következő véradásnál derült ki, hogy Hep-es lett a kapott vértől. Na, ezért nem kérek én más véréből, mikor van lehetőség arra, hogy az én véremet ne a földre folyassák, hanem pl. egy gépben tárolják a műtét alatt, majd visszajuttassák a szervezetembe. Hallottatok már az EPO injekcióról? Ez serkenti a vvt-termelődést nagyon rövid idő alatt. És még legalább egy tucat ilyen kezelési eljárásról beszélhetnék.
Ja, a legegyszerűbb: ringer-oldat a vér helyett. Hisz ez akármelyik mentőben kéznél van. Hisz hemoglobin van bennünk elég, bármennyire sok vérünket is veszítettük el. Csak hígítani kell, hogy a vesztett mennyiségtől nehogy összeomoljon a keringés. De ehhez a ringer is jó.
Na igen... megint az alkoholos "hasonlat"... ami úgy sántít, mint egy háromlábú kutya!
Egyszerűen nem képesek felfogni, hogy a 2 SZÁNDÉK közt van ég és föld különbség!!!
Míg az alkoholista élvezeti célból vesz magához káros mennyiségű alkoholt, addig a vérátömlesztés életet ment!
Mi ez, ha nem a legegyértelműbb farizeusi magatartás??
Lukács 6:22-28- Boldogok vagytok, amikor gyűlölnek titeket az emberek, és amikor kirekesztenek és gyaláznak benneteket, és kivetik a neveteket mint gonoszat, az Emberfiáért. Örvendezzetek azon a napon, és ugráljatok, mert íme, nagy a ti jutalmatok az égben, hiszen ugyanezeket tették ősatyáik is a prófétákkal.
De jaj nektek, gazdagok, mert megkaptátok már teljes vigaszotokat.
Jaj nektek, akik már beteltetek, mert éhezni fogtok.
Jaj, akik most nevettek, mert keseregni és sírni fogtok.
Jaj, amikor minden ember jót mond rólatok, mert ilyeneket tettek ősatyáik is a hamis prófétákkal.
Én pedig azt mondom nektek, akik figyeltek, hogy szeressétek ellenségeiteket, tegyetek jót azokkal, akik gyűlölnek titeket, áldjátok azokat, akik átkoznak benneteket, imádkozzatok azokért, akik bántanak titeket.
...................................................................................................................................... Amig vannak akik féltékenyek RÁNK ,és utálnak minket, addig valamit nagyon jól csinálunk!
Egyetértek a 15:31-es válaszolóval. JT oldalon az alázat ritka, mint a fehér holló.
"ha valaki meg nem akar hinni,akkor teleírhatjuk az egész oldalt akkor is csak a maga igazát fogja hajtani!"
Bizony, bizony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!