Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit kell tudni a jehova tanúiról?

Mit kell tudni a jehova tanúiról?

Figyelt kérdés
Légyszi, mindent írjatok le, amit tudtok róluk! normális válaszokat kérnék!
2009. szept. 28. 15:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/78 anonim ***** válasza:
53%
nem elég, hogy idióták, de ők még reklámozzák is magukat.
2009. szept. 28. 15:43
 12/78 anonim ***** válasza:
79%
Csak annyit ezekről(mert ezek nem emberek),hogy egy 2 éves kisgyermeket akit csak a májátültetés mentett meg otthagyta az"anyja" a kórházban mert kapott vért és igy neki már nem kell. Hányok tőlük:(
2009. szept. 28. 15:44
 13/78 A kérdező kommentje:
ez a dolog tényleg igaz? hogy otthagyta, mert májátültetésre volt szükség? És mi van akkor, ha pl. új vesét, vagy ilyesmit kell kapnia egy tanúnak? Közli, hogy nem, és inkább meghal??
2009. szept. 28. 15:50
 14/78 anonim ***** válasza:
94%

A vérátömlesztést azért tiltják mert Mózes tiltotta a zsidóknak a vér étkezési célú elfogyasztását, és a Tanúk nem értik meg, hogy az étkezés és az orvosi célú használat bizony teljesen más. Csak azt szajkózzák, hogy vért nem lehet a szervezetbe juttatni.

Ezzel pedig pont olyanná válnak, mint az általuk és Jézus által is kárhoztatott újszövetségi farizeusok.

2009. szept. 28. 15:51
 15/78 anonim ***** válasza:
55%

Parancsolj, itt megtalálod a vérátömlesztés tiltásának a magyarázatát:

[link]

2009. szept. 28. 15:52
 16/78 anonim ***** válasza:
62%

Bizony. :(

Több amerikai dok-filmet láttam már (egészségügyi), amiben a beteg meghalt, mert a hozzátartozók nem engedték, hogy vért kapjon.

És itt jön a Tanúk szemforgató-képmutató gyávasága.

Sok helyen vitáztam már ez ügyben velük, s mikor elfogytak a teológiai "érveik", akkor jöttek azzal, hogy a modern orvostudomány már rég meghaladta a vérátömlesztés gyakorlatát (1-2 cikket úgy állítanak be, mintha minden orvos így vélné), ha pedig valaki más arra világított rá, hogy bizonyos orvosi esetekben elkerülhetetlen a vér használata, akkor megint bibliai érvekkel jöttek. Tehát maguk sem tudják, hogy akkor ez most orvosi vagy teológiai kérdés... Illetve tudják, csak nem akarják beismerni tévedésüket.

2009. szept. 28. 15:57
 17/78 anonim ***** válasza:
65%
szép példája ennek az ajánlott, jehovás link is...
2009. szept. 28. 15:58
 18/78 anonim ***** válasza:
61%

egyébként a 15:38-as tényleg nagyon szépen összefoglalta!

150% nálam is :)

2009. szept. 28. 15:59
 19/78 A kérdező kommentje:
hááát, mit ne írjak, engem ez a link nem győzött meg... a vérkészítményeket nagyon szigorúan ellenőrzik. Én még nem hallottam olyanról, hogy valaki így kapott volna el valami bajt, max. hogy összekeverték a vércsoportot... de az se halt bele, merthogy elég egyértelmű jelei vannak...
2009. szept. 28. 16:04
 20/78 anonim ***** válasza:
87%
orvosilag is helytelen és teológiailag is tarthatatlan a Tanúk érvelése
2009. szept. 28. 16:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!