Zsido vagyok, de buddhista akarok lenni. Mi a velemenyetek?
utolso!
maradj otthon es legyel pedofil mint a papjaitok!!
Mert a zsidóknál nincs pedofília. Áááá :D...
Igazad van, mindenhol vannak rossz emberek, csak akkor nekik se lehessen már szidni a másikat, ne csak nekünk jöjjenek az antiszemita dumával. Oké?
,,Rasszista antiszemita". Tehát csak a nem zsidó embeek lehetnek a rasszisták, a zsidók még véletlenül sem azok?
Nem tudom, abban mi a probléma, ha valahol leírják, hogy például a zsidók izraelben mennyire utálják a néger bevándorlókat, vagy az arabokat, kirakják, meg kitoloncolják őket. Na, ez nem rasszizmus? Csak nem foglalkozhat vele senki, mert rögtön antiszemitának mondják. Ez itt a baj.
47-es!
olcso es aljas hazugsag az amt irtal!!!
1,;-befogadtuk az osszes falasha-(etiop feketek!!!)-zsidot mindenfele kritreiumok nelkul!!
2,;-az araboat a tavozsra a Fatah es El Husseini fomufti szolitotta fel!!Senki se "rakta" ki oket sehonnet sehova!!
azok a Ar
Tessék, jó olvasást (bár azt hittem, ha ott laksz, akkor ennyit tudsz):
valamint egy hosszabb:
források az alján, mielőtt ajvékolnál.
Nos, akkor ki hazudozik?
Tessék még, hogy okulj:
Ja, így bántok a nőkkel a 21. században:
ne gyere a kurucinfó blog szerű jellegével, meg légbőlkapott, hamis híreivel, mert minden cikke alatt meg van jelölve a forrás és a fenti esetben például a www_ynet_co_il oldalra is ad egy linket, ha alaposan elolvasod/nád a cikket.
Tudom, hogy a kuruc infó eléggé elfogult és minősíthetetlen a hangneme sok esetben, de ne haragudjatok, hogy nem mindenki polkorrekt és háborodik fel az aljas tetteiteken, amit a 21. században műveltek. Érted?
Hatalmas nagy a demokráciátok hallod-e.
Én személy szerint már alig várom, hogy szíria küldje a több száz rakétáját felétek, mert a vaskupolátok akkor semmit sem fog érni.
A becsületes és ártatlan embereket/gyerekeket sajnálom csak!
Ők minél előbb meneküljenek, ha tehetik, felőlem Magyarországra is jöhetnek.
Én értem, ha nálatok is elviselhetetlen a négerek és az arabok viselkedése (utóbbinál talán inkább bosszúból és zsiger gyűlöletből teszik, amit teljesen megértek, én is ezt tenném, ha elvették volna a földemet, a házamat és már nem lenne vesztenivalóm), hogy nem tudnak beilleszkedni, de akkor nekünk ne pampogjatok, meg Európának, hogy milyen rasszisták vagyunk. Rendben?
utolsó cikkhez: tehát nektek szabad ilyent? Akkor én meg töröljem ki a talmuddal a seggemet? Vagy akkor ,,antiszemita" leszek rögtön mi? Mert biztos ,,előítéletből" teszem...
ja és ez:
Ez mi? Normálisak vagytok? az ortodox rabbik nem tűnnek azoknak és ők irigálnak magyarország kormányának például.
Ez aztán a modern gondolkodás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!