Zsido vagyok, de buddhista akarok lenni. Mi a velemenyetek?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 19. 12:45
11/55 anonim válasza:
Ő rendben van ez, de akkor mondj már konkrét példákat is légy szíves :D.
Mindig ez van, hogy így-meg úgy, de konkrét példát sosem tudtok felhozni. Csak hogy ,,fasiszta" meg ilyen ilyen-olyan ellenes. A buddhisták egyébként nem baszt*tják a többi vallást, kezét csókolom.
12/55 Andizsuzsi válasza:
Poet!
Buddha (így két d-vel) nem isten. Nem tartotta magát valamilyen isten földi megtestesülésének sem, és követői sem tartják annak. Ebből kifolyólag ne várj csodákat sem tőle.
13/55 poet1 válasza:
ez nem elég konkrét? Melyikre szeretnéd, a budhizmus cáfolatára vagya kereszténység védelmére! Én amúgy férfi vagyok, úgyhogy nem kell kezet csókolni. Nem én vagyok a pápa :D
14/55 poet1 válasza:
andizsuzsi, szted nem csoda ha vki istenné lényegül? És van rá bizonyíték?
15/55 Andizsuzsi válasza:
"andizsuzsi, szted nem csoda ha vki istenné lényegül? És van rá bizonyíték?"
Ezt most mire is válaszoltad?
16/55 anonim válasza:
Remélem, aki normális, azok közül mindenki tudja, hogy ez az egész elég mesterkélt. Szerintem nem keresztény az illető, ha esetleg azt akarja kihozni, hogy a kereszténység jobb a buddhizmusnál. Igazából ez megint arról szól, hogy a kereszténységbe megint belerúgjanak, hamis színben intoleráns színbe mutassák be, ami nem igaz. Bárki bármi nevében és javára is beírhat.
17/55 anonim válasza:
Az, hogy mi volt több száz éve azon már nem tudunk változtatni. Minden vallási fanatikus követett el bűnöket. A lényeg az, hogy ma mi van. Izraelnek atombombája, a zsidó katonák gyerekeket ölnek és ezt az ENSZ tűri. Ráadásul pont ők próbálják kioltani az emberekben a kerszténységet, amely sok embernél családi összetartó erő és nem ilyen rasszista kib* vallás, mint az övék. Ennyi.
18/55 poet1 válasza:
jonny, az a nagy helyzet, h én mindig megvédem amiben hiszek. Pont emiatt vagyok keresztény. Az viszont elszomorító, h ha valaki nem képes a propagandista társadalomszemléleten túl látni. Ha nem hinnék, gondolod kitenném magam a negatív élceknek?
19/55 anonim válasza:
Őszinte legyek bánom, hogy beírtam, csak azért regisztráltam hogy keresztényként érdeklődjek a buddhista tanítások felől. Közösségi oldalakról is töröltem magam, mert az a jó, hogyha valaki nincs fönt az interneten.
20/55 anonim válasza:
,,csak azért regisztráltam hogy keresztényként érdeklődjek a buddhista tanítások felől"
,,Zsido vagyok, de buddhista akarok lenni"
Most akkor keresztény vagy vagy zsidó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!