Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Zsido vagyok, de buddhista...

Zsido vagyok, de buddhista akarok lenni. Mi a velemenyetek?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 19. 12:45
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
19%

Ő rendben van ez, de akkor mondj már konkrét példákat is légy szíves :D.

Mindig ez van, hogy így-meg úgy, de konkrét példát sosem tudtok felhozni. Csak hogy ,,fasiszta" meg ilyen ilyen-olyan ellenes. A buddhisták egyébként nem baszt*tják a többi vallást, kezét csókolom.

2013. ápr. 19. 14:43
 12/55 Andizsuzsi ***** válasza:
71%

Poet!

Buddha (így két d-vel) nem isten. Nem tartotta magát valamilyen isten földi megtestesülésének sem, és követői sem tartják annak. Ebből kifolyólag ne várj csodákat sem tőle.

2013. ápr. 19. 14:55
 13/55 poet1 ***** válasza:
0%
ez nem elég konkrét? Melyikre szeretnéd, a budhizmus cáfolatára vagya kereszténység védelmére! Én amúgy férfi vagyok, úgyhogy nem kell kezet csókolni. Nem én vagyok a pápa :D
2013. ápr. 19. 14:57
 14/55 poet1 ***** válasza:
0%
andizsuzsi, szted nem csoda ha vki istenné lényegül? És van rá bizonyíték?
2013. ápr. 19. 14:59
 15/55 Andizsuzsi ***** válasza:
0%

"andizsuzsi, szted nem csoda ha vki istenné lényegül? És van rá bizonyíték?"

Ezt most mire is válaszoltad?

2013. ápr. 19. 15:16
 16/55 anonim válasza:
10%
Remélem, aki normális, azok közül mindenki tudja, hogy ez az egész elég mesterkélt. Szerintem nem keresztény az illető, ha esetleg azt akarja kihozni, hogy a kereszténység jobb a buddhizmusnál. Igazából ez megint arról szól, hogy a kereszténységbe megint belerúgjanak, hamis színben intoleráns színbe mutassák be, ami nem igaz. Bárki bármi nevében és javára is beírhat.
2013. ápr. 19. 15:29
 17/55 anonim ***** válasza:
10%
Az, hogy mi volt több száz éve azon már nem tudunk változtatni. Minden vallási fanatikus követett el bűnöket. A lényeg az, hogy ma mi van. Izraelnek atombombája, a zsidó katonák gyerekeket ölnek és ezt az ENSZ tűri. Ráadásul pont ők próbálják kioltani az emberekben a kerszténységet, amely sok embernél családi összetartó erő és nem ilyen rasszista kib* vallás, mint az övék. Ennyi.
2013. ápr. 19. 15:34
 18/55 poet1 ***** válasza:
0%
jonny, az a nagy helyzet, h én mindig megvédem amiben hiszek. Pont emiatt vagyok keresztény. Az viszont elszomorító, h ha valaki nem képes a propagandista társadalomszemléleten túl látni. Ha nem hinnék, gondolod kitenném magam a negatív élceknek?
2013. ápr. 19. 15:54
 19/55 anonim válasza:
22%
Őszinte legyek bánom, hogy beírtam, csak azért regisztráltam hogy keresztényként érdeklődjek a buddhista tanítások felől. Közösségi oldalakról is töröltem magam, mert az a jó, hogyha valaki nincs fönt az interneten.
2013. ápr. 19. 16:04
 20/55 anonim ***** válasza:

,,csak azért regisztráltam hogy keresztényként érdeklődjek a buddhista tanítások felől"

,,Zsido vagyok, de buddhista akarok lenni"

Most akkor keresztény vagy vagy zsidó?

2013. ápr. 19. 16:07
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!