Zsido vagyok, de buddhista akarok lenni. Mi a velemenyetek?
Interneten nemcsak civilek írnak be, szerintem, ezért írtam, hogy minek regisztráltam be. Szerintem az Internet nem feltétlenül magáncélú. Magáncélt átvitt értelemben értem.
Egyébként jobb ha zsidónak néznek, mint másnak, mert a zsidó az összetart. Szívesebben tartoznék a Zsidó hitközséghez, mint a kereszténységhez, mert a zsidó összetart, megvédi a saját társát, kereszténységnél ez pont nincsen, hiányzik.
Ja összetart és közben meg napjainkban utál minden más népet, de őt nem lehet utálni jogosan, mi? Haha!
A cigányok is összetartanak, jó, ott is vannak családi viták(lásd mónika show), de akkor most legyek cigány, mert fhú, de összetartanak és védik a kúltúrájukat? Igen! De akkor a többieket hagyják békén, vagy ne csodálkozzanak, ha felháborodnak rajtuk.
Ember ahol van, ott átlagban nem szeretnek lenni. Mindig mást akarunk, mint ami van. Mindig elégedetlenek vagyunk azzal amink van. Visszanézve majd az életünkbe azt látjuk, hogy sehol se találtuk a helyünket, mert mindig máshol akarunk lenni. Elégedetlenek vagyunk mindig, ami a boldogtalanság talaja.
Ha buddhista leszel, akkor 7-8 év múlva mi szeretnél lenni?
kerdezo!
-"zsido vagyok buddhista akarok lenni"-
mi a velemenyetek!?
MESHUGA!!!!!
mayan125!
-es el is hiszed amit ideirtal???
ajjajjjj!!
Amennyiben te tényleg zsidónak születtél akkor tudnod kel, hogy felveheted a Buddha vallást , de mindig megmaradsz zsidónak! Mert zsidónak igazán csak az anyai ágon öröklik a származást!
Továbbá a tízparancsolat 2. pontja tiltja, hogy több istened legyen a Buddhizmusban pedig nem csak több Isten de bálványok is vannak! Már pedig csak egy Isten van "ADONÁJ" Ezek után gondold végig, hogy a kárhozat vagy a dicsőség és az örök életet választod- e!Ha a zsidósággal van bajod akkor keresd meg a környezetedbe a Messiáshívő Zsidókat és térj meg fogad el a messiást Yesuát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!