Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Zsido vagyok, de buddhista...

Zsido vagyok, de buddhista akarok lenni. Mi a velemenyetek?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 19. 12:45
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
Bocsánat, elnéztem, azt hittem, hogy a kérdező írta. Elnézést még egyszer!
2013. ápr. 19. 16:11
 22/55 kavinton12 ***** válasza:
19%
Buddha természetessen tett csodákat is,mivel a megvilágosodott egyik jellemzője a sziddik vagyis csodás képességek,de ezek nem annyira lényegesek,mert változást az emberben valójában nem ez hoz,hanem inkább a szenvedés megértése.
2013. ápr. 19. 16:17
 23/55 anonim válasza:
34%

Interneten nemcsak civilek írnak be, szerintem, ezért írtam, hogy minek regisztráltam be. Szerintem az Internet nem feltétlenül magáncélú. Magáncélt átvitt értelemben értem.

Egyébként jobb ha zsidónak néznek, mint másnak, mert a zsidó az összetart. Szívesebben tartoznék a Zsidó hitközséghez, mint a kereszténységhez, mert a zsidó összetart, megvédi a saját társát, kereszténységnél ez pont nincsen, hiányzik.

2013. ápr. 19. 16:18
 24/55 anonim ***** válasza:
14%

Ja összetart és közben meg napjainkban utál minden más népet, de őt nem lehet utálni jogosan, mi? Haha!

A cigányok is összetartanak, jó, ott is vannak családi viták(lásd mónika show), de akkor most legyek cigány, mert fhú, de összetartanak és védik a kúltúrájukat? Igen! De akkor a többieket hagyják békén, vagy ne csodálkozzanak, ha felháborodnak rajtuk.

2013. ápr. 19. 16:22
 25/55 anonim ***** válasza:
50%

Ember ahol van, ott átlagban nem szeretnek lenni. Mindig mást akarunk, mint ami van. Mindig elégedetlenek vagyunk azzal amink van. Visszanézve majd az életünkbe azt látjuk, hogy sehol se találtuk a helyünket, mert mindig máshol akarunk lenni. Elégedetlenek vagyunk mindig, ami a boldogtalanság talaja.

Ha buddhista leszel, akkor 7-8 év múlva mi szeretnél lenni?

2013. ápr. 19. 23:41
 26/55 anonim ***** válasza:
26%

kerdezo!

-"zsido vagyok buddhista akarok lenni"-

mi a velemenyetek!?

MESHUGA!!!!!

2013. ápr. 20. 10:29
 27/55 mayan125 ***** válasza:
47%
Tedd, amit jónak látsz és amit a magad útjának érzel. Ne hagyd, hogy bárki is helyetted döntsön. A válaszolók pedig szívesebben mocskolják be a másik vallását és sértegetik egymást, mintsem hogy a kérdésedre válaszoljanak. Szerintem felesleges ilyen kérdésekben erre az oldalra írni.
2013. ápr. 20. 11:53
 28/55 anonim ***** válasza:
000000000000000000000000000000000000000
2013. ápr. 20. 12:12
 29/55 anonim ***** válasza:
0%

mayan125!

-es el is hiszed amit ideirtal???

ajjajjjj!!

2013. ápr. 20. 13:33
 30/55 anonim ***** válasza:
19%

Amennyiben te tényleg zsidónak születtél akkor tudnod kel, hogy felveheted a Buddha vallást , de mindig megmaradsz zsidónak! Mert zsidónak igazán csak az anyai ágon öröklik a származást!

Továbbá a tízparancsolat 2. pontja tiltja, hogy több istened legyen a Buddhizmusban pedig nem csak több Isten de bálványok is vannak! Már pedig csak egy Isten van "ADONÁJ" Ezek után gondold végig, hogy a kárhozat vagy a dicsőség és az örök életet választod- e!Ha a zsidósággal van bajod akkor keresd meg a környezetedbe a Messiáshívő Zsidókat és térj meg fogad el a messiást Yesuát!

2013. ápr. 20. 15:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!