Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Muszlimok! Miért vettétek fel...

Muszlimok! Miért vettétek fel az iszlám vallást? Illetve én hogyan vehetném fel? Meséljetek kicsit róla!

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

A kérdésem első sorban iszlám vallásúakhoz szól, szóval nem kérek kötekedő vagy obszcén kommenteket.

Szóval, a kérdésem, hogy miért vettétek fel ezt a vallást?(már ha önszántatokból történt ez a dolog)

Azt tudom, hogy három(?) muszlim jelenlétében kell kimondani az esküt, hogy én is a vallás részévé váljak, de ezt mégis hol és hogyan?

Illetve tényleg annyira szigorú minden az iszlámban, és minden hívő be is tartja a szabályait? (gondolok itt az alkoholfogyasztásra, házasság előtti szexre, disznóhús fogyasztására meg azokra, amiket még tilt)

Gondolkozom a vallásváltáson, mert most keresztény vagyok, de semmi nem köt ehhez a valláshoz, viszont iszlámra váltani lenne okom. Nem fogom publikussá tenni ezt az okot, akit érdekel, vagy szükséges információnak tartja, az írjon egy privátot és szívesen leírom neki :)

Hát akkor mindent az iszlámról!

Köszönöm a hasznos, normális(!!!) válaszokat előre is!:)

2013. ápr. 18. 19:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

# 10

Hol mond ilyet ?

Megindokolod ezt a keptelen barom dolgot amit irtal ?

Nem sokat segitesz a Islam hirneven ha ilyen dolgokat irsz vagy mondasz. Nem tudom mi lehet az igazi okod.

2013. jún. 2. 06:17
 12/13 anonim ***** válasza:

ali reza!

ugyanott ahol a salafista iszlamistak-(terroristak)-szerint a zsidok elleni "szent djihad"-rol ir!!!

holott eredetileg,;

aki bantja a dinim-(zsidok=az iras nepe)-az engem bant,mondja allah!

2013. jún. 2. 07:23
 13/13 anonim ***** válasza:

# 12

Specifik quotes please

Pontosan jelold meg hol es mit. Copy and paste ha mas ut nincs.

Amit irtal az csak meg tobb nonsense " kodosites" ahogy ti mondjatok

Varom

specific quotes from the quoran please !

2013. jún. 2. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!