Muszlimok! Miért vettétek fel az iszlám vallást? Illetve én hogyan vehetném fel? Meséljetek kicsit róla!
Sziasztok:)
A kérdésem első sorban iszlám vallásúakhoz szól, szóval nem kérek kötekedő vagy obszcén kommenteket.
Szóval, a kérdésem, hogy miért vettétek fel ezt a vallást?(már ha önszántatokból történt ez a dolog)
Azt tudom, hogy három(?) muszlim jelenlétében kell kimondani az esküt, hogy én is a vallás részévé váljak, de ezt mégis hol és hogyan?
Illetve tényleg annyira szigorú minden az iszlámban, és minden hívő be is tartja a szabályait? (gondolok itt az alkoholfogyasztásra, házasság előtti szexre, disznóhús fogyasztására meg azokra, amiket még tilt)
Gondolkozom a vallásváltáson, mert most keresztény vagyok, de semmi nem köt ehhez a valláshoz, viszont iszlámra váltani lenne okom. Nem fogom publikussá tenni ezt az okot, akit érdekel, vagy szükséges információnak tartja, az írjon egy privátot és szívesen leírom neki :)
Hát akkor mindent az iszlámról!
Köszönöm a hasznos, normális(!!!) válaszokat előre is!:)
# 10
Hol mond ilyet ?
Megindokolod ezt a keptelen barom dolgot amit irtal ?
Nem sokat segitesz a Islam hirneven ha ilyen dolgokat irsz vagy mondasz. Nem tudom mi lehet az igazi okod.
ali reza!
ugyanott ahol a salafista iszlamistak-(terroristak)-szerint a zsidok elleni "szent djihad"-rol ir!!!
holott eredetileg,;
aki bantja a dinim-(zsidok=az iras nepe)-az engem bant,mondja allah!
# 12
Specifik quotes please
Pontosan jelold meg hol es mit. Copy and paste ha mas ut nincs.
Amit irtal az csak meg tobb nonsense " kodosites" ahogy ti mondjatok
Varom
specific quotes from the quoran please !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!