Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Imádkoznál értem?

Imádkoznál értem?

Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 08:23
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:

a vallás csak 2 dologra jó, hogy kordában tartsa az emberi gátlástalanságot és hogy lelkierőt adjon azoknak akiknek már nincs kihez fordulniuk...

mindent saját erődből érhetsz el, ha az ad neked erőt hogy hiszel Istenben, akkor bőven elég ha magadért imádkozol, mások is szívesen imádkoznak érted, de nem sokat fog dobni a latton, minden tőled függ

(én személy szerint rosszban vagyok Istennel, így ateista vagyok és ettől függetlenül nagyon jól élek, mindenem megvan (egészség, szeretet, család, barátok, pénz) ami kell és nem Istentől kaptam ezeket, hanem én teremtettem meg őket!

"MI vagyunk az Istenek!"

2009. okt. 1. 09:34
 32/33 anonim válasza:

Igen, imádkozom érted. Nyáron is megtettem. Egy 23 éves lányért, aki rákos volt. Ma már makkegészséges.

Ha csak ennyi rásegítés kell, hát boldogan megadom. :)

2011. márc. 30. 15:19
 33/33 A kérdező kommentje:
Köcee!Az emberre mindig ráfér a segítség!
2011. márc. 30. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!