Nagyon rossz kedvem van. Imádkoznátok értem?
Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 09:23
1/12 anonim válasza:
persze a teljes rózsafűzért elmondom érted ;)
2/12 anonim válasza:
Komolyan azt hiszed, hogy attól, hogy pár idegen imádkozik érted, neked jobb kedved lesz?
3/12 anonim válasza:
Szerintem ő komolyan azt hiszi, és más pedig komolyan fog is érte imádkozni.
A kérdezőnek előbb-utóbb jobb kedve lesz, szerinte az imák miatt, aki imádkozott, az cselekedett mára valami jót, a dolog működik, mindenki jól jár.
Könnyű annak, aki hisz.
4/12 anonim válasza:
Osztom az előző szavát! Igen, ez így van! Mondtam egy imát érted:)
5/12 anonim válasza:
Nem, nem könnyű annak, aki hisz.
JÓ annak, aki hisz. :)
6/12 anonim válasza:
Ok imádkozok érted,viszont ez a rossz kedv ne tartson sokáig mert könnyen bele lehet betegedni.
7/12 anonim válasza:
Jó imádkozom érted. És miért rossz a kedved ha nem vagyok túl indiszkrét?
8/12 anonim válasza:
Nem.oldd meg a problémádat Isten segítségével(tegyél is érte).ha nem hiszel benne,hogy segíteni fog,akkor teljesen mindegy,hogy imádkozik-e érted valaki vagy nem,nem fog megoldódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!