Ha istennek nincs főnöke a akkor kinek áldozta fel Jézust? Saját magának?
És mindennek a felét legalább tudod?
Egy egyszerű választ kérek!
57%, Frank N. Stein ha igazat mondott, akkor nincs semmilyen bűne.
De ha megbánja, akkor meg lesz neki bocsátva.
Neked viszont nem lesz, ha másoknak nem vagy hajlandó megbocsátani.
Összefoglalva: visszanyal a fagyi:)
Ki mondta, hogy mindent tudok? Én nem emlékszem, hogy egyszer is írtam volna, hogy mindent tudok. Viszont nincs senki se aki mindent tudna! A tudás végtelen tárházában élünk! Melynek nincs se eleje, se vége!
Ez olyan, mintha azt mondanám, hogy vegyél magad elé egy papírlapot és rajzolj rá egy kört.
Na most ennek a körnek keresd meg az elejét!
Sose fogod megtalálni, de ettől függetlenül nem kell isteni csodát keresni benne. Választ keresni erre az egyszerű, de mégis bonyolult ügyben.
Én sem mondtam hogy mindent tudsz. Mert lehetetlen. Az a lényeg hogy mivel nem tudsz mindent, ezért nem lehetsz biztos abban hogy nem létezik Isten. Márpedig te ezt mondod.
Az életet kinek tulajdonítod. Az evolúció bizony nagyon hanyatláson van.
Nos, megint csak tévedsz! Mármint az evolúcióval kapcsolatban. Hisz csak nyitott szemmel kellene járni a világon. Az evolúcióra az élő bizonyíték... (fanfárt nekem izibe!) a: Csivava!
Mennyi növény és állat van amit nemesítenek és kereszteznek?
Ez pl egy érdekes cikk:
De nem is kell az állatokig menni. Hisz, az emberek is kényük kedve szerint változtathatják magukat, persze bizonyos korlátok között, amit az adott kor jelenlegi tudománya határol be.
Élet alapjai! Érdekes ügy...
A válasz pedig:
Ki mondta, hogy nem lehet a semmiből valamit készíteni. Mivel az ember is többfajta ásványból épül fel (vas, magnézium, vitaminok), így az első élőlények is ásványok reakciójából keletkezhetett valamiféle képpen, hogy hogyan azt nem tudom. Mivel én se tudok mindent.
Hisz itt a csiga, melyet meszes ház fed.
Biológia?
Én csak ezt a filmet tudom ajánlani hogy nézd meg. Ha rájössz a filmen keresztül hogy mi minden kel az élet kialakulásához az élettelenből akkor lehet másképp látnád.
Csak nézd meg majd irj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!