Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A törzsgyökeres dél-ameikai...

A törzsgyökeres dél-ameikai polgárokra általánosságbab milyen vallás jellemző?

Figyelt kérdés
Azokra az emberekre gondolok, akikre általában puskával és déli zászlóval, sörrel a kezükben, farmerral,szakadt inggel ésolajos pólóval és baseball sapkával együtt szoktak asszociálni.
2013. márc. 1. 00:37
 1/4 anonim ***** válasza:

Na ők nem úgy néznek már ki.....

Főleg katolikusok, de nagyon sok közülük teljesen elutasítja. Pl. az én dél-amerikai férjem sem engedte a keresztelést a gyerekeknek (mondjuk én is ellenzem, de ő aztán nagyon), ismerős szintén onnan szintén elutasító, még jobban mint az én férjem.

2013. márc. 1. 00:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Tősgyökeres, jegyezd meg ezt a szép szót.
2013. márc. 1. 00:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Te, én egy csomó dél-amerikait ismerek, de egyik sem olyan, amilyet leírtál...
2013. márc. 1. 14:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Elméleti síkon mozogva, a televízió agybomlasztó alapjaiból kiindulva írtam a kérdésem, tisztában vagyok vele, hogy egy sem ilyen és csak kamu az egész, de érdekelt mindig is, hogy amikor feltűnt egy efféle karakter az aktuális sorozatban, akkor milyen vallása lehet az illetőnek, na mindegy, igazából tárgytalan a dolog, csak gyerekkori kíváncsiság maradéka, azért köszönöm.
2013. máj. 26. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!