Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Azt olvastam, hogy a mai...

Azt olvastam, hogy a mai Izraelbe visszatelepült zsidók nem azonosak a bibliai Izraeliekkel. Mi az igazság?

Figyelt kérdés
Az hogy lelet,hogy állítólag akik visszatértek a mai Izraelbe, a világháború során, azoknak szinte egyiknek sem ősei a bibliai Izraeliták?
2013. febr. 25. 21:46
1 2 3 4 5 6 7
 61/64 A kérdező kommentje:

60\

Egyértelmű bizonyíték nincs arra,hogy a zsidók összetételének aránya mennyi volt 1000 éve vagy az áttelepülésük során. Én azt bizonygattam és némelyek,hogy a zsidók inkább kazárok, mások meg az ellenkezőjét. Ha valaki tájékozott ebben megírná az jó lenne, ami hiteles. Szerintem mindegy,hogy háború alatt vagy előttről beszélünk, az időszak a lényeg. A kitelepülés is furcsa történet, még mai nap sem tudni,ki vezényelte le azt az eseményt,amit a kristályéjszakának neveznek.

Nem hiszem,hogy a szorgos munka és a nemzedékeken át épített verejtékes munka volt ami a zsidó befolyás és tulajdonosi részeket tette lehetővé. Ők előnyben voltak a banki,pénzügyi rendszerükkel, ők anno és ma is rendelkeznek a legnagyobb vagyonokkal. Nem hiszem,hogy kevés kivételtől eltekintve a 20.sz végén vagy a 21.sz elején is akár egy átlag magyar ember, család képes lett volna olyan vagyonokat és tulajdoni részeket birtokolni,mint a zsidóknak.

A Rothschild családról ne is beszéljünk, ők az uzsorás pénzügyi technikájukkal bármit megtudtak venni és az emberiségen szó szerint a mai napig ÉLŐSKÖDNEK.. A Rothschildokról tényleg nem lehet elmondani,hogy becsületesen és vért izzadva kaparták össze vagyonukat.

Nekem pedig nincs nyaralóm, a szüleim már nyugdíjasok, egész életükben dolgoztak, egész nap, a munkahely mellett még mg-i munkát is kellett vállalni,hogy megtudjunk élni. A megtermelt árút sokszor áron alul kellett eladni, sok évben veszteséges volt, amikor volt bevétel, abból csak minimálisan tudták az életüket könnyebbé tenni. Tudnék mesélni még milyen az, aki életen át dolgozik és épp a szerény megélhetését tudja csak elérni, ellenben sok olyannal, aki kapcsolati és furfangos nem tisztességes módon kényelmesen tudnak éldegélni, régen és ma.

2013. márc. 7. 16:16
 62/64 A kérdező kommentje:
19.sz közepe,vége és 20 sz elejét akartam írni :D
2013. márc. 7. 19:55
 63/64 A kérdező kommentje:
A génekkel kapcsolatba,hogy az emberi faj egy "tőről fakad" ezt senki átlag ember nem tudhatja biztosan, ha hívő, ha nem. Egyáltalán nem biztos,hogy ez igaz,hisz nagyon nem egyforma szokású és rasszbeli jellegzetességű embercsoportok vannak. Én nem gondolom,hogy pl a magyaroknak az az ősük,mint a zsidóknak. Vannak akik bizton állítják,hogy a földönkívüliektől kaptuk génjeinket, a majomba beoltva,több variációban. Ezt nem tudni, de kizárni nem lehet. De az mese az ember eredetéről annyi helyen sántít,hogy egyáltalán nincs kizárva,hogy minden embernek egyforma a génjei,mégha u.úgy 23 pár, de az egy dolog, a gén összetettebb, lehet a titok ami okozza a különbséget nem lehet sosem kimutatni.
2013. márc. 7. 20:07
 64/64 anonim ***** válasza:

Zsidóknak mondják magukat... de lehet, hogy nem azok.

..

Gravitatív rendszer, mindig minden lefelé száll benne... minőségtől a mennyi-ség felé.

2013. ápr. 12. 01:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!