Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Irígy vagyok, hogy változhatné...

Irígy vagyok, hogy változhatnék meg?

Figyelt kérdés

Elég gyakran irígylek másokat.

A sikeres életüket. Azt hogy boldognak látszanak. Persze nem tudom,hogy mennyi gonddal kűzdenek,de kívülről boldognak látszank és irígylem őket. Aztán az is leeht,hogy valójában én élek boldogabb életet.

Néhe egy-egy ffinom falatot nem szívesen osztok meg másokkal.

Irígylem azokat akiktudnak bulizni és fel tudnak oldódnia pillantban.

A diploműsokat, az infolrmatikusokat, egy-egy jó szamunkást. Azokat aki értenek valamihez,mert én meg semmihez. Azokak akiknak sok pénze van és kényelmesen élhetnek és azokat is akik a nagyon kevéssel is tudnak (látszólag) boldogságban élni.

A nőcsábászokat is meg azokat akik megtalálták a másik felük.

Akik mertek lépni és külfödlre menetek vagy a jobb munka vagya kaland kedvéért-mert én nem- meg azokat is akik itthon élnek és nem vágyódnak máshova.

Azthiszem,hogy ez ront az én életminőségemen is.

Hiszen a másiknak jobb gondolat mindíg szt eredményezni,hogy nekem nem olyan jó. Holott nekemm sem rossz !

Csak amásiké mindig jobb :-) vagy ez olyan emberi tulajdonság? esetleg magyar...

2013. febr. 19. 19:51
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Jelenleg még ezt sem tudom.

Valamiféle halál utáni megítélélsben, elbírálásban igen.

2013. febr. 26. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!