Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki ilyen írigy?

Hogy lehet valaki ilyen írigy?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmméknél voltunk szülinapját ünnepelni,még november végén.Ő 22éves a párja 23éves.Ami a lényeg,hogy egy éve még nem volt nekik semmiük,de 2hónapja vettek egy fekete sötétített autót,használtat de akkor is nagyon komoly,és látszik,hogy rohamosan fejlődnek anyagilag.Kérdeztem,hogy miből és először nem akarta elmondani.Iszogatunk és a párja kiment a gép elöl,és megmutatta hogy focira fogad a párja,az akkori egyenlege 600ezer valamennyi volt.Azt mondta minden héten kiveszi,úgy hogy 300at hagy bent és azt megszaporítja.Akkor a párom is tett fel 50.000ft és már el is ment a pénze pár nap alatt.Próbáltuk megtudni,hogyan csinálja,de akkora veszekedés alakult ki a barátnőm és a párja közt,hogy hihetetlen,amiért elfecsegte nekünk.Miért van benne ez-az írigység szerintettek?Miért nem mondja meg a páromnak,hogyen kell játszani?
2013. jan. 4. 13:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Itt nem ők az irigyek,hanem ti.Az meg a másik dolog,hogy nem illik megkérdezni,hogy ki hogyan szerzi a pénzét.A harmadik meg-oltárian buta vagy,ha azt hiszed,hogy ilyesmire lehet tuti tippet adni.
2013. jan. 4. 13:16
 2/11 anonim ***** válasza:
85%
Valószínűleg azt gondolja, hogy van egy szuper taktikája, ami ha elterjedne, már nem működne. Valójában nincs szuper taktika, előbb-utóbb bukás lesz belőle.
2013. jan. 4. 13:17
 3/11 anonim ***** válasza:
93%

Hol van itt az irigység?

Nem tudom, mi a stratégiája, lehet, hogy konkurencia lenne neki a párod, vagy nem is tudom.

Amúgy keressetek rá a neten, hogyan kell (aztán légyszi írd meg nekem is). :)

2013. jan. 4. 13:18
 4/11 A kérdező kommentje:
Igen,azt mondta a barátnőm is,hogy van olyan napja,hogy bukott,de annyit mondot a barátnőmnek is állítólag hogy minimalizálja a bukás esélyét,és nem tesz fel állítólag nagy pénzt sem.Állítólag vagy 3hónapig tesztelte,hogy müködik ez a dolog ahogy játszik.Ja és még a barátnőmnak sem mondta el,hogyan csinálja.Ja lehet,hogy egyszer jön neki egy bukás,de nem úgy nézz ki aki nagyon bukik.Meg már ha rossz lenne ennyi idő alatt bedőlt volna neki.
2013. jan. 4. 13:23
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

Nem rossz dolog a szerencsejáték, ha valaki le tud állni időben és tudja, mik a korlátai.

Párodnak egyébként nem hiszem, hogy rögtön, tapasztalat nélkül 50ezret bele kellett volna raknia, így nem csoda, hogy veszített. A haverotok sem pár nap alatt tanulta meg ondolom, mit hogyan kell, nem csoda, hogy neki megy.

2013. jan. 4. 13:26
 6/11 anonim ***** válasza:
90%

ha lenne nekem is egy ilyen stratégiám (akár ideig-óráig müködő)...én sem mondanám el senkinek...miért? mert irigy vagyok...igen...igy is mondhatjuk...de én dolgoztam ki honapokon keresztül, én dolgoztam vele, hogy az igy müködjön...aztán ha a másiknál nem müködik, mert vmit másképp csinál?azt engem szid?? nem...felelősséget meg nem vállalok...szerintem igaza van, hogy nem mondja meg...én se tenném..

24L

2013. jan. 4. 13:29
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Az is lehet, hogy valami piszkos ügye van, és csak takarózik a szerencsejátékkal.
2013. jan. 4. 13:33
 8/11 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon jól tette, hogy nem mondta el! Szerintem akármilyen biztos egy stratégia, akkor is kockázatos és a kis kockázat is kockázat. Ha én még arra is adnám a fejem, hogy ilyen kockázatos játékot játszok, a barátaimat nem keverném bele. Tőletek meg butaság volt tapasztalatlanul ennyi pénzt feltenni, hogy is gondolhattatok ilyet?

Egyébként az is lehet, hogy a barátnődéknek nem ez az egyetlen pénzforrásuk, csak nem szeretnék valamiért, hogy többet tudjatok róla. Az ő dolguk, mivel szerzik a pénzüket, szívük joga, ha nem mondják el.

Olyan kérdést pedig soha nem tennék fel a barátaimnak, hogy miből vették az autójukat, vagy bármit.

2013. jan. 4. 13:44
 9/11 anonim ***** válasza:
77%
Én sem mondanám el. Valószínűleg ha már más is elkezdené azt a stratégiát, már csak feleannyi esélye lenne, hisz ketten vanna rá. Meg ha elvárod hogy elmondja nektek, akkor tőletek is joggal várhatná el a többi barát, hogy elmondjátok nekik és akkor egy idő után már mindenki tudná, és nem lehetne vele semmire menni. Valószínűleg azért balhé, hogy kiderült, mert mindenki a nyakukra fog járni az infoért/pénzért. Ha igazi barát vagy, nem kotyogod tovább, mert ellehetetleníti az életüket, ugyanúgy mint egy lottónyeremény.
2013. jan. 4. 13:52
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem értek hozzá, de valami tipp mixet emleget az ismerősöm is. Nem nagyban játszik, de szerinte, átlagban heti huszast nyer. Hozzá teszem, focibolond. Ja és hogy tényleg igaz-é?????????
2013. jan. 4. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!