Irigy vagyok arra akinek van családja. Ez változni fog?
Mi az hogy "nekem meg semmi sem még"?
Csak volt már pasid, talán most is van.
Arról a pasiról meg nem is írtad, hogy hány éves és mivel foglalkozik? Mások együtt teremtik meg az anyagiakat, kétlem hogy ők két év alatt hozták össze. Nem lehet, hogy a pasinak már meg volt mindene, a csaj meg csak beleült a készbe? Ezt irigyled? Vagy hogy egy év alatt meg lett mindene a csajnak? (Mert ha két év múlva már szült is, akkor egy év után határozták el kb. hogy annyira komoly a kapcsolat, hogy gyereket vállalnak)
Én nem irigy vagyok hanem inkább szomorú...Én 30 éves vagyok de még mindig nem találtam meg azt a nőt akivel elkezdhetnéma a közös jövőnket.Már úgy érzem soha nem lesz semmi.Pedig semmi baj nincs velem.Vsgy is van mert 5 évet pazarolam egy olyan lányra aki azt gondoltam a feleségem lesz,de hát rosszul gondoltam..
Ha gondolod én szívessen csinálok neked gyereket:D
Én 22 vagyok, még egyetemre járok és párom sincs egy jó ideje. Én mindig irigykedem ha pici babát látok, vagy XY meséli hogy mi van a munkahelyén vagy a pasijával. Én is erre vágyom, nekem pedig még semmi sincs. Azzal nyugtatom magam, hogy előbb-utóbb nekem is meglesz minden saját erőből, és reménykedem hogy jó úton haladok felé. Nem vagy egyedül, és majd megváltozik a helyzet.
22/L
Majd nézd meg őket kb 5 év múlva. A kislányt meg 14 év múlva, és meglátod, lesz-e okod még irigykedni.
Mert minden gyerek hálátlan. De ezt még korodnál fogva nem tudod.
Sehogy sem jó. Annak sem jó, akinek van, annak sem, akinek nincs. CSiki-csuki állapot.
Fölösleges irígykedni. Bár néha én is gondolok ilyet. De én úgy vagyok vele majd összejön egyszer.Addig is élem szabadon az életem... -Hosszú még az életed.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!