Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért hiszel Istenben?

Miért hiszel Istenben?

Figyelt kérdés
A kérdést nem provokatívnak szántam.Jómagam még keresem az utamat,kételkedek és érdekelne,hogy mások miért hisznek Istenben esetleg istenekben.Lehet,hogy nem hangzik túl átgondoltnak a kérdés,de máshogy nem igazán tudtam megfogalmazni,és azzal is tisztában vagyok,hogy tettek már fel ilyen kérdést,de sajnos a válaszok nem igazán segítettek dűlőre jutni.17L

2012. dec. 28. 20:16
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Kedves Lollipop,

az internetes kommunikációban a vicc (ja, tudok magyarul, csak lollipopul nem tudok) érzékeltetésére számos írható jel van. Ezek alkalmazása teszi érthetővé a mondandót. Anélkül bárki félreérthet bármit, én is félreértettelek, mert itt rengetegen tényleg hisznek az ilyen világvége-baromságokban.

Javaslom az idézőjelek, hangulatjelek stb. értelemszerű alkalmazását.

2013. jan. 2. 10:34
 32/32 anonim ***** válasza:

Köszi a tippet, igyekezni fogok, és kitörő örömmel olvastam, h neked is van humorérzéked ("ja, tudok magyarul, csak lollipopul nem tudok"). :D

Néééézd, használtam mindkettőt, idézőjelet is, meg hangulatjelet is! *.* Jó, most már tényleg abbahagyom, meg nem haragszom. :)

Kérdező, nézd meg ezt a videót, szerintem nagyon szép, engem mindig magával ragad. http://www.youtube.com/watch?v=Qwi5L8jcXpg

És ha van hozzá affinitásod merülj bele a természettudományokba, nem mondom h így megtalálhatod Istent v az élet értelmét v bármi transzcendenst, de tudom h az útkeresés során nagyon sok szép felfedezést tehet az ember a természetet tanulmányozva. És ez egy nagyon izgalmas életkor, amiben most vagy, ne keseredj el ha még évek telnek el anélkül, h rájönnél "az igazságra"... Sztem nem is nagyon lehet rájönni. Ami szerintem a legfontosabb: mindig lehet újat kérdezni, és ez nagyon izgalmas. :)

2013. jan. 2. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!