Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tennétek, ha a párotokkal...

Sztrecskó kérdése:

Mit tennétek, ha a párotokkal becsúszna egy gyerek?

Figyelt kérdés

Keresztyén fiatalok válaszát várom elsősorban.

19 éves vagyok, elsőéves egyetemista, barátom szintúgy. Mindeketten keresztyén neveltetésben részesültünk, s vallásunkat ma is gyakoroljuk. 4 éve vagyunk együtt. Már együtt tervezzük a jövőnket, és komolyan is gondoljuk. Ez a kérdés most vetődött fel közöttünk. Még elég fiatalok vagyunk ahhoz, hogy gyermeket neveljünk. A probléma: én keresztyénként sem, és saját lelkiismeretemből sem lennék képes elvetetni soha a bennem megfogant magzatot. Szerinte ez lenne az ideális megoldás, de megérti és természetesen elfogadja az álláspontomat. Nem is várná el, ha véletlenül úgy alakulna, hogy elvetessem. Mellettem állna, de ez már a kérdés szempontjából lényegtelen. Kérdésem: ki mit tenne, ha véletlenül becsúszna egy gyerek! Kérlek, kort, nemet és vallást írjatok!

2012. nov. 26. 21:07
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
85%

Az én válaszom nem szokott szimpatikus lenni, mert keresztény szemszögből nézem:

ha nem vagy házas, akkor ne szexelj. Én szexeltem házasságon kívül megtérésem előtt és gyerek lett a vége. Ma már 18 éves és megtanultam a leckét.

Ha házas vagy, akkor férjed húzzon gumit és ha bírja a szervezeted, akkor használj spermaölő gélt, és ha bírja, akkor Kelenföldnél szálljon ki.

Ahhoz, hogy ne kelljen élet felett döntened, mert az nem te a dolgod, ahhoz legyél nagyon óvatos.

2012. nov. 27. 13:44
 22/50 anonim ***** válasza:
0%

20-as: Nagyon sokan nem szednek fogamzásgátlót, aki kicsit is figyel az egészségére az nem szed. Az ilyen hormonkészítmények nem ürülnek ki a szervezetből, évek múltán sem csak egy alapos tisztítókúrával.

Spermaölő gélt nem ajánlom, elég erős vegyszer lehet, ráadásul a legérzékenyebb tájéra kenni...

Elég sok megoldás van, a legbiztonságosabb a naptári módszer de ez csak az egészséges szervezetre igaz, mert az olyan női szervezet aki évekig szedett fogamzásgátlót az hormonálisan mesterségesen elváltoztatta magát, nem megbízható nála a naptári módszer.

2012. nov. 27. 17:04
 23/50 anonim ***** válasza:
65%

Nem véletlenül nem ajánlott a házasság előtti szex.

De ölni bűn! Magzatot ölni bűn! Mindig! A bűn zsoldja pedig a halál!

Nincs olyan eset, mikor támogatnám az abortuszt vagy egyáltalán a fontolóra vételét. Magyarországon 5 szülésre 4 abortusz jut, de volt, hogy 6 jutott. Országunkban 1960 óta 6 millió abortuszt hajtottak végre. Ezen emberek nagy hányada ma is élne, ha nem vettették volna el, és 15 milliós ország lennénk 5-tel több Nobel-díjassal. Ma is évi 0,5%-os lenne a természetes népességnövekedés abortusz nélkül.

Minden választ felpontoztam ami abortuszellenes és mindegyiket lepontoztam ami abortuszpárti.

2012. nov. 27. 17:27
 24/50 anonim ***** válasza:
100%

Kedves töftöftöf!

És ha szinte biztos, hogy a baba maradandó tesi vagy szellemi fogyatékos lenne, akkor is ? Vagy ha az anyuka életét veszélyezteti?

2012. nov. 27. 18:24
 25/50 anonim ***** válasza:
25%
Válaszolnék ha nem gond.Igen én akkor se venném fontolóra hogy elvetessem e.Az embernek semmilyen körülmények között nincs joga a gyilkolásra.Erre egyszerűen nincs mentség mindegy milyen ember lesz belőle az életre mindenkink van joga.
2012. nov. 27. 18:34
 26/50 anonim ***** válasza:
0%

22es: sose használtam, csak hallottam róla. Ha így van, akkor valóban nem túl egészséges a használata.

Én gyógyszert sem szedek elvből, mert engem már az a tudat is taszít, hogy a megtermékenyített petesejtet nem engedi beágyazódni.

Ettől függetlenül nem esek minden évben teherbe. Pedig elég sűrűn élünk nemi életet. A húsz év alatt 4 gyerek, a többi odafigyelés volt.

2012. nov. 27. 18:49
 27/50 anonim ***** válasza:
Akkor anyukám gyilkos volt szerintetek, ugyanis az első terhessége elején elkezdett vérezni és az orvosnak ki kellett kaparnia, különben belehal...hmm...érdekes a felfogásotok.
2012. nov. 27. 19:37
 28/50 anonim ***** válasza:
22%

Akkor anyukádnak méhen kívüli terhessége volt, legalább ennyivel legyél tisztában mielőtt beszólsz.

És épp elég nagy baj az, ne az édesanyád használd fel a keresztények ellen!

2012. nov. 27. 20:22
 29/50 anonim ***** válasza:
100%
20-as vagyok. Ha én teherbe esnék akkor nem tarthatnám meg, akármekkora gyilkosságnak tartjátok is ezt. Épp elég teher ez nekem, nem kell még gyilkosnak is kikiáltani. Aki nem járt még az én cipőmben ne ítéljen el. Lehet, hogy ti megtartanátok, de az én esetemben vagy az egyikőtök vagy mindketten meghalhatnátok.
2012. nov. 27. 20:39
 30/50 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó előtti. Nem az volt, de te biztos jobban tudod így látatlanban...
2012. nov. 27. 20:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!