Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit tegyek? Osszezavarodtam...

Mit tegyek? Osszezavarodtam ezt nem birom elviselni

Figyelt kérdés
Harom honapja van baratom hivo lany vagyok. Lefekudtem vele nem eggyszer tobbszor is. Viszont annyira bant a dolog rosszat tettem oriasit hibaztam de kiszeretnek szallni belolle. O viszont nem ert meg engem. Nagyon szeretem de nem tudom ezt igy csinalni tovabb megorulok 19l

2012. okt. 23. 21:51
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
39%
Semmi rosszat nem tettél. Szeretitek egymást, ez a természetes.
2012. okt. 23. 21:53
 2/24 anonim ***** válasza:
44%
A szex nem bűn! aki mást mond az hazudik!
2012. okt. 23. 21:54
 3/24 gelazso ***** válasza:
34%
hagyd a vallást ,csak butit és korlátoz. élj mert még senki sem támadt fel eddig.te sem fogsz.
2012. okt. 23. 21:57
 4/24 anonim ***** válasza:
76%
Akkor szállj ki belőle. Ehhez nem kell, hogy a másik megértse, elég annyi, hogy te ezt így nem szeretnéd tovább csinálni, mert ellenkezik azzal, amit jónak tartasz.
2012. okt. 23. 22:11
 5/24 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem ért meg téged, akkor a tested kell neki. Azt hiszem ezt már megbeszéltük. Ha ő ilyen, bármit csinálhatsz, olyan marad....A testedre megy.
2012. okt. 23. 22:24
 6/24 anonim ***** válasza:
60%
Ha nem bírja ki a tested nélkül, ne folytasd. Egy férfi ne azért legyen kapcsolatban, hogy a vágyait legyen kin kitöltenie.
2012. okt. 23. 22:25
 7/24 anonim ***** válasza:
46%

6-os, azért azt se mondd, hogy egy plátói kapcsolat a normális.

Amíg odafigyel arra, hogy a társának is jó legyen, semmi rossz nincs benne!

2012. okt. 23. 22:34
 8/24 anonim ***** válasza:
47%

Örökkévaló társat keress, ne szexpartnert.

Ha Ő az, akkor házasodjatok össze. Ha ő nem az akkor szakíts vele.

Durván hangzik, de a boldogság nem azonos a pillanatnyi örömmel.

2012. okt. 23. 22:40
 9/24 anonim ***** válasza:
2012. okt. 23. 23:07
 10/24 anonim ***** válasza:

Több hozzá szólóval is egyet értek.

Amennyiben keresztény életet szeretnél élni akkor nincs más választásod.

Egyébként meg azt nem értem, és ezt nem bántás kép mondom, hogy miért kell olyan emberek között keresgélni akik nem osztoznak a nézetedben.

A keresztény kereszténnyel házasodjon.

Hogyan lehet olyan embert szeretni aki nem tiszteli és nem is ismeri el a teremtőt, és a törvényeit. az ilyenek nem Isten országának örökösei, még is ragaszkodsz hozzá, és ha a teremtő úgy dönt, hogy méltatlan az életre, akkor kire fogsz haragudni?

A teremtőre?

Nem csak magadra, mert nem tartottad be a teremtő kérését és csak is magadnak okoztál vele fájdalmat.

(1Korintusz 6:18, 19) 18 Meneküljetek a paráznaságtól. Minden egyéb bűn, amelyet az ember elkövethet, a testén kívül van, de aki paráználkodik, a saját teste ellen vétkezik.

Most learatod amit vetettél, de még jóvá teheted....

2012. okt. 23. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!