Hogy lehet elviselni ha az embernek nincsenek igazi barátai?
Olyanok, akikkel van valamiféle lelki kapocs,és nem csak felszínes a kapcsolatuk.
Úgy látom nekem erre lenne igényem, de sok embernek aki körül vesznek elég ha néha össze jövünk, a szokásos hétköznapi dolgokról beszélgetünk, nem érzem, hogy velük a valódi problémáimról lehetne beszélni. Én hiába próbálok közeledni másokhoz, valahogy nem sikerül, lehet az én hibám. Egy idő után viszont meg sem próbálom, így egy ördögi körbe lehet jutni sajnos. Arra meg végképp nem számíthatok, hogy bajban segítenének.
A sok ember aki pl. a Facebookon pózol a millió ismerősével hogy csinálja?
Aki hasonló cipőben jár(ha van ilyen), az beletörődik, vagy próbál változtatni? Ha igen, akkor hogy?
/bocs ha ez a sokadik ilyen jellegű kérdés, de ki kellett írnom/
Akiket jó barátodnak hiszel,legtöbbször cserben hagynak,ha szükséged lenne rájuk. Bizalmas dolgokat pedig kifecsegik.
Jobb,ha ilyen barátokat nem keresel.
nekem sincsenek igaz barátaim csak 2, szóval őket triplán megbecsülöm, de nekem sem volt igaz barátom életem első 10 évében.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!