Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt vettem észre hogy azoknak akik "mindenkivel" jóban vannak, igazából nincsenek igazi barátaik. Ti hogy látjátok?
Mert ők nem szeretnek mély barátságokat kötni. Én is hasonló vagyok, bár nekem azért van igaz barátom.
Azért van ez, mert senkiben nem bízom igazán, csak saját magamban. Nem is értem egyes emberek hogyan tudnak mindent megosztani mással.
Nekem is kb. 5 komolyabb barátom van,de ettől függetlenül,mindenkivel jóban vagyok. És a legtöbben így vannak ezzel.
Nem lehet,h csak veled nincsenek jóban ezek az illetők,s azért mondod? Ha nem vagy velük jóban,honnan tudod,h nincsenek komolyabb barátaik?
tegnap 23:19
De jóban vagyok velük. Ők mondták nekem, mert kérdeztem mikor olyan volt a helyzet (buli) és mondták hogy nekik nincs olyan h legjobb barát..
Én is olyan voltam, hogy "mindenkivel" jóba voltam. De inkább csak annyira, hogy együtt jártunk bulizni, meg ilyesmi, máskor nem igazán találkoztunk. Volt olyan 4-5 ember, akikkel igazán jóba voltam, és velük beszéltem meg a problémáimat... Aztán történtek dolgok, és rá kellett jönnöm arra, hogy ha igazán baj van, úgyse lesz senki, aki tényleg segít. Egy olyan barátnőm van, aki végig mellettem állt/áll. Ő az egyetlen olyan ember, akiben TÉNYLEG megbízom. Persze továbbra is jóban vagyok sok emberrel, de még mindig csak olyan haver szinten. Szerencsésnek érzem magam, hogy van egy olyan ember, akire MINDIG lehet számítani, és igen, ez kölcsönös....
Mert szerintem mindenki rájön majd szépen lassan, hogy ha tényleg baj van, senkire sem lehet számítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!