Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor tudom, hogy valaki számomra az igazi?
ha megöregszel vle és megélitek az 50. házassági évfordulótokat.
amúgy meg sehonnan!
nagyon sokan naivak!!! nagyon sokan!
és írja mondja mindenki a szöveget h 2-3-4-5 éve együtt vagyunk és minden nagyon jó szeretjük egymást barátok is vagyunk mindent megbeszélümnk szex is jó minden.....de még is a többség a 80% szétmegy......és akkor jönnek ide feltenni a kérdéseiket!! :))
jajj mit tegyek elhagyott életem szerelmes pedig 4 évig voltunk együtt, hogyan szerezzem vissza ésatöbbi...és nekem ő votl az igazi....
ERGO soha nem lehet tudni h ki az igazi!
a nagy Ő:
-amikor vele vagy, nem érdekel semmi, csak ő.
-ha öleled, azt sem veszed észre amikor jön a mentő.
-ha smárolsz vele úgy érzed a mennyországban vagy, és rózsaszín köd van körülötted.
-ha nincs veled, nem gondolsz rá.
Kedves utolsó válaszadó!
Te még nagyon gyerek lehetsz, vagy még soha nem volt tartós kapcsolatod.:P
Kedves Kérdező!
Sajnos én sem tudom pontosan rá a választ, de azt mondják, hogy azt érzi az ember! :))
Én még 16 évesen írtam a füzetembe egy listát, hogy milyennek is képzelem el a nagy Ő-t.
Jó részletesen mindent leírtam, ami eszembe jutott (pl. hűséges, szenvedélyes, imád engem, elfogadják a szüleim, és engem is az ő szülei, családcentrikus, egészséges, jóképű, stb..) és 1 kivétellel az összesre megfelelt a mostani párom.:P ( az 1 kivétel: fogadják el őt a barátaim. ez nem jött össze..)
Az igazi melletted van akkor, ha nem minden verőfényes, a bajban támogat, segít rajtad, megkérdezi, hogy 'Hogy vagy?' és nem illendőségből, hanem mert tényleg érdekli, nem fényezi magát neked, mert úgyis tudod, hogy milyen nagyszerű ember, Nem szégyell, felvállal, tervezgeti a közös jövőt, tudtok beszélgetni, stb.
Én a mostani páromat még általános iskolában ismertem meg. Mikor megláttam rögtön tudtam, hogy köztünk lesz valami. elteltek az évek. 7es voltam, mikor randira hívott, de féltem a szerelemtől és leráztam, pedig eléggé tepert. Aztán ő elment gimibe, néha találkoztunk, de csak köszöntünk egymásnak az utcán...aztán énis elmentem vidékre tanulni és nem igazán ismertük már meg egymást az utcán sem...
2011-ben azonban többször is egymásba akadtunk...de tavasszal még volt barátnője. ..és így továbbáltam.
Aztán nyár augusztus elején találkoztunk, akkor láttam rajta, hogy eléggé megnézett és széles vigyorral köszönött. Örültem neki.
A hónap végén pedig egy baráti társaságban voltunk és hazakisért, aztán megint és megint aztán hazavitt kocsival, stb... és így egyre többet dumáltunk és dumáltunk és dumáltunk :D na de a lényeg, hogy összejöttünk.:) És én tudom, hogy ő az igazi. :))
Eddig s*ggfejekkel volt szerencsém, de tapasztalatszerzésre jók voltak :P :D de most itt van ő, és azthiszem ő érdemes lenne arra, hogy igent- mondjak ha arra kerülne a sor. :)))
jajj de jó volt ezt így leírni :DDDD remélem tudtam segíteni! :) Sok sikert!!! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!