Isten miért Jézust küldte Földre, miért nem jött le Ő maga?
1 Móz. 32,30 "mert látám az Istent színről színre"
2 Móz. 33,11 "Az Úr pedig beszéle Mózessel színről színre, a mint szokott ember szólani barátjával"
Ésa. 6,1 "A mely esztendőben meghala Uzziás király, látám az Urat ülni magas és felemeltetett székben, és palástja betölté a templomot"
Jób 42,5 "Az én fülemnek hallásával hallottam felőled, most pedig szemeimmel látlak téged."
Ézsaiás 6:1-es verse szerint 'látta Istent', de erről a versről írt János apostol is a János 12:41-ben, ahol azt írja, hogy Isten 'dicsőségét' látták csupán azok, akik így fogalmaztak.
A Biblia egyértelmű verseit nem lehet figyelmen kívül hagyni: "Istent soha senki sem látta", vagy azt gondolod, hogy a Biblia írói nem ismerték azokat a verseket, melyekkel te előhozakodtál?! Isten dicsőségét látni, nem egyenlő Istent látni a valóságban!
Nem olvastam végig a válaszokat de az elsö 3 nagyon jopofa!!!!
Tetszet.
IGAZATOK VAN.
Na ja persze.Én is aztmondanám.
Azért küldte hogy inkább a fia haljon már meg nehogy már Ö aki a földet teremtette.
Kis k.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!