Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus hogyan támadt fel?...

Jézus hogyan támadt fel? Lehetséges, hogy az idegenek keze volt benne?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés halál komoly... eszembe jutott, hogy végülis hogyan támadhatott volna fel, ha nem idegen segítséggel?

Gondoljátok, hogy gyógyítósugarakkal vagy hasonló fejlett technikával élesztették fel?

2012. okt. 9. 19:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Privátban válaszolok hogy ne zavarjam a kérdezőt.
2012. okt. 12. 10:15
 22/25 anonim ***** válasza:

"A kérdező kommentje:

Nem vagyok én tudós"

-nnaaa, ne szerénykedj, kib#szott nagy lehetsz! csak úgy süt az irásodból

2012. okt. 15. 18:00
 23/25 anonim ***** válasza:
"Nem vagyok én tudós, bár inkább lennék az, mint vallásos ember" - amúgy minden nagy tudós ha nem is vallásos volt de igenis hitt Istenben. Nem kell vallásosnak lenned ahhoz, hogy higgyél Istenben. Ami a reptoidokat illeti kevesebb science fiction-t kellene olvasnod, mert a pszichiátrián fogsz kikötni. Sajnos az ismerőseim közt volt olyan aki az ilyen hülyeségek miatt pszichiátriai kezelésre szorult. Tehát nem rosszindulatból mondom az utolsót.
2012. okt. 16. 10:28
 24/25 anonim ***** válasza:

Nekem is volt egy ufó hívő osztálytársam (aki saját állítása szerint találkozott is velük). Az osztálykiránduláson akik vele egy szobában aludtak volna nem tudtak aludni egyáltalán mert egész éjszaka kiabált meg sikoltozott álmában.

De ezt leszámítva egyébként normális, jó fej volt.

2012. okt. 17. 09:56
 25/25 anonim ***** válasza:
0%
jézus nem létezett.
2012. nov. 26. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!