Jézus hogyan támadt fel? Lehetséges, hogy az idegenek keze volt benne?
Ez a kérdés halál komoly... eszembe jutott, hogy végülis hogyan támadhatott volna fel, ha nem idegen segítséggel?
Gondoljátok, hogy gyógyítósugarakkal vagy hasonló fejlett technikával élesztették fel?
Nem vagyok én tudós, bár inkább lennék az, mint vallásos ember :)
Viszont nagy esélyt látok rá, hogy Jézus egy reptoid.
Vidiripi
"Saját magától támadt fel. Sok bizonyítékot adott erre akkor is, meg ma is. Én például megkaptam a Szentlélek keresztséget úgy hogy ezt Jézustól kértük (éreztem is fizikailag a Szent Lelket). Ha nem támadt volna fel akkor nem tudta volna teljesíteni a kérésemet."
8. válaszoló! Ez nem igaz!
Róma 8:11 Ha pedig annak Lelke lakik bennetek, aki feltámasztotta Jézust a halottak közül, akkor az, aki feltámasztotta a Krisztus Jézust a halottak közül, életre kelti halandó testeteket is a bennetek lakó Lelke által.
Róma 10:9 Ha tehát száddal Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, akkor üdvözülsz.
2Korinthus 4:14 Mert tudjuk, hogy aki feltámasztotta az Úr Jézust, az Jézussal együtt minket is feltámaszt, és maga elé állít veletek együtt.
Cselekedetek 2:24 De őt az Isten, miután feloldotta a halál fájdalmait, feltámasztotta, mivel lehetetlen volt, hogy a halál fogva tartsa őt.
Cselekedetek 3:15 az élet fejedelmét pedig megöltétek. Az Isten azonban feltámasztotta őt a halálból, aminek mi tanúi vagyunk.
Cselekedetek 13:32 Mi is hirdetjük nektek, hogy azt az ígéretet, amelyet az atyáknak tett Isten, beteljesítette nekünk, az ő gyermekeiknek, amikor feltámasztotta Jézust.
ma 16:39: Öszintén szólva nagy ívben nem érdekel, hogy egy képzeletbeli személyt hányan követnek :)
Én pedig nem szorulok semmilyen követésre, teljesen jól megvagyok így :)
"8. válaszoló! Ez nem igaz!"
De igaz, gondolom csak azért hiszed hamisnak amit írtam mert nem hiszel a Szentháromságban. De ebbe most itt ne menjünk bele mert a kérdező nem erre kíváncsi.
Vidiripi
"De igaz, gondolom csak azért hiszed hamisnak amit írtam mert nem hiszel a Szentháromságban. De ebbe most itt ne menjünk bele mert a kérdező nem erre kíváncsi."
Hogy jön ide a szentháromság? Tévedés! Azért nem hiszek benne mert maga a szentírás állítja hogy Jézust az Atya támasztotta fel. A Biblia írja. 6 igerészt idéztem neked. Neked magyar nyelvtant kellene tanulnod általános iskolásat. Mert nem tudom hogy ezen mit nem lehet érteni?
Mi nem világos a bemásolt igerészeken?
"Ha tehát száddal Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, akkor üdvözülsz."
Elképzelni sem tudom hogy ezt hogyan tudod másképp érteni.
Hinni kell hogy Isten feltámasztotta Jézust!
Ha te ebben nem hiszel akkor nagy a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!