Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Jézus hogyan támadt fel?...

Jézus hogyan támadt fel? Lehetséges, hogy az idegenek keze volt benne?

Figyelt kérdés

Ez a kérdés halál komoly... eszembe jutott, hogy végülis hogyan támadhatott volna fel, ha nem idegen segítséggel?

Gondoljátok, hogy gyógyítósugarakkal vagy hasonló fejlett technikával élesztették fel?

2012. okt. 9. 19:07
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Azt várta, hogy megtapsold és mostantól túdosként nézzenek rá.
2012. okt. 10. 14:27
 12/25 A kérdező kommentje:

Nem vagyok én tudós, bár inkább lennék az, mint vallásos ember :)

Viszont nagy esélyt látok rá, hogy Jézus egy reptoid.

2012. okt. 10. 16:26
 13/25 A kérdező kommentje:
Itt a bizonyíték is, egy kép: [link]
2012. okt. 10. 16:27
 14/25 anonim ***** válasza:
Azért, mert őt sokan követték, téged meg senki?
2012. okt. 10. 16:39
 15/25 anonim ***** válasza:
Szerintem Amanda egy reptoid. :D
2012. okt. 10. 17:05
 16/25 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"Saját magától támadt fel. Sok bizonyítékot adott erre akkor is, meg ma is. Én például megkaptam a Szentlélek keresztséget úgy hogy ezt Jézustól kértük (éreztem is fizikailag a Szent Lelket). Ha nem támadt volna fel akkor nem tudta volna teljesíteni a kérésemet."

8. válaszoló! Ez nem igaz!

Róma 8:11 Ha pedig annak Lelke lakik bennetek, aki feltámasztotta Jézust a halottak közül, akkor az, aki feltámasztotta a Krisztus Jézust a halottak közül, életre kelti halandó testeteket is a bennetek lakó Lelke által.

Róma 10:9 Ha tehát száddal Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, akkor üdvözülsz.

2Korinthus 4:14 Mert tudjuk, hogy aki feltámasztotta az Úr Jézust, az Jézussal együtt minket is feltámaszt, és maga elé állít veletek együtt.

Cselekedetek 2:24 De őt az Isten, miután feloldotta a halál fájdalmait, feltámasztotta, mivel lehetetlen volt, hogy a halál fogva tartsa őt.

Cselekedetek 3:15 az élet fejedelmét pedig megöltétek. Az Isten azonban feltámasztotta őt a halálból, aminek mi tanúi vagyunk.

Cselekedetek 13:32 Mi is hirdetjük nektek, hogy azt az ígéretet, amelyet az atyáknak tett Isten, beteljesítette nekünk, az ő gyermekeiknek, amikor feltámasztotta Jézust.

2012. okt. 10. 17:13
 17/25 A kérdező kommentje:

ma 16:39: Öszintén szólva nagy ívben nem érdekel, hogy egy képzeletbeli személyt hányan követnek :)

Én pedig nem szorulok semmilyen követésre, teljesen jól megvagyok így :)

2012. okt. 10. 17:34
 18/25 anonim ***** válasza:

"8. válaszoló! Ez nem igaz!"

De igaz, gondolom csak azért hiszed hamisnak amit írtam mert nem hiszel a Szentháromságban. De ebbe most itt ne menjünk bele mert a kérdező nem erre kíváncsi.

2012. okt. 11. 10:50
 19/25 A kérdező kommentje:
Rád se vagyok kíváncsi, kedves utolsó... Kivéve ha szolgáltatsz infót a reptoid Jézusról.
2012. okt. 11. 11:43
 20/25 anonim ***** válasza:

Vidiripi

"De igaz, gondolom csak azért hiszed hamisnak amit írtam mert nem hiszel a Szentháromságban. De ebbe most itt ne menjünk bele mert a kérdező nem erre kíváncsi."

Hogy jön ide a szentháromság? Tévedés! Azért nem hiszek benne mert maga a szentírás állítja hogy Jézust az Atya támasztotta fel. A Biblia írja. 6 igerészt idéztem neked. Neked magyar nyelvtant kellene tanulnod általános iskolásat. Mert nem tudom hogy ezen mit nem lehet érteni?

Mi nem világos a bemásolt igerészeken?

"Ha tehát száddal Úrnak vallod Jézust, és szíveddel hiszed, hogy Isten feltámasztotta őt a halálból, akkor üdvözülsz."

Elképzelni sem tudom hogy ezt hogyan tudod másképp érteni.

Hinni kell hogy Isten feltámasztotta Jézust!

Ha te ebben nem hiszel akkor nagy a baj.

2012. okt. 11. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!