A baratnom nem szeretkezik velem de maszturbal?
Sziasztok!
Amiről én írtam az több mint 25 évvel ezelőtt történt! ;-)
Üdv. Péter
Sziasztok!
A ma 12.51-es hozzászólónak: téged minősít, ha mást minősítesz. Az evolúció tudományos tény, ezt senki nem vitatja. Azt azonban már annál inkább, hogy az ember az evolúció folyamán évmilliárdok alatt fejlődött ki. A katolikus egyház egyik alaptétele a megváltás fogalma. A Biblia szerint egy ember vétke nyomán jelent meg a halál a Földön, és Jézus ebből váltja meg az embert. A ma divatos evolúciós elmélet szerint a halál jóval megelőzte az első emberpár megjelenését a Földön, vagyis nem Ádám vétkének következménye volt. Ha ez így lenne, akkor a bűn is csak képzelgés lenne, és nem lenne szükségünk Megváltóra.
Üdv. Péter
"A ma divatos evolúciós elmélet szerint a halál jóval megelőzte az első emberpár megjelenését a Földön, vagyis nem Ádám vétkének következménye volt. Ha ez így lenne, akkor a bűn is csak képzelgés lenne, és nem lenne szükségünk Megváltóra."
Nincs is szükségünk megváltóra.
A bűn(pl:ölés) az meg onnan ered, hogy vannak ragadozó állatok is, így a bűn és a halál már jóval az emberek előtt is létezett.
Legalábbis te ebben hiszel.
(Kösz Péter, én nyitott vagyok rá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!