A baratnom nem szeretkezik velem de maszturbal?
Kedves ma 10:38-kor hozzászóló!
Bizonyára oka van annak, hogy te magadat reformátusnak nevezed, és oka van annak is, amiért én magam kereszténynek. Persze ez az ok nem feltétlenül az, amire te gondolsz.
Én református caládban nőttem fel, református táborban tértem meg 15 évesen Tahiban, Takaró Károly szárnyai alatt, és 18 évesen a teológiai akadémiára készültem, a Rádai utcába jártam előkészítőre. Végül a műszaki pályát választottam, és a teológiát csak másoddiplomásként végeztem el. Egyetemi éveim alatt ismerkedtem meg az adventistákkal, igen komoly teológiai vitákat folytattunk, végül meggyőztek arról, hogy sokkal tisztábban látták a bibliai tanításokat. Az én felekezetem egy kis kőzősség 1600 megkeresztelt taggal, nem is lettünk egyház - bár a feltételeknek megfeleltünk volna - de a közösség végül úgy döntött inkább az egyesületi formát választjuk. Én a mai napig nagyon jó kapcsolatot ápolok a korábbi református gyülekezettel, ahol felnőttem, sokszor visszajárunk alkalmakra, és kölcsönösen tiszteljük egymást. Érthetetlen számomra a te hozzáállásod, hogy szektásnak minősítesz, és valószínű soha nem fogom megérteni, de sajnálattal eviselem. Magamat továbbra is elsősorban kereszténynek tekintem, akkor is ha számodra ez a kifejezés nem jelent semmit. Csak sajnálni tudom a hozzáállásodat.
Üdv. Péter
Aki az evolúciót tagadja(mint Péter), az csak valami elfajzott szektás lehet.
Még a közismerten bigott katolikus egyház is elimseri az evolúciót mint tudományos tényt.
Kedves Hzaradteam!
Köszönöm kedves szavaid, igazán jól esnek. A jelenések 20-ról pedig majd szeretném folytatni a megkezdett beszélgetésünket, de így így városban kutyafuttában telefonról nem szeretnék reagálni, majd nyugodtabb körülmények között átgondolva leírom a további érveimet...
üdv. Péter
Hazardteam 12:47-es hozzászólásához:
ezzel én is így vagyok, úgyhogy már minimum 2 ember tapasztalatáról beszélsz. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!