Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A baratnom nem szeretkezik...

A baratnom nem szeretkezik velem de maszturbal?

Figyelt kérdés
A baratnom bemeritkezesre keszul. Velem nem szeretkezik mert az paraznasag lenne de onmagat elegiti napi szinten egy vibratorral. Csak en erzem megalazonak es hipokratanak ezt a viselkedest?
2012. okt. 8. 22:15
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
11 óra 5 perces kedves ember, nagyon megtiszteltél engem, hogy ilyen kimerítően írtál a bejegyzésemre! Köszönöm szépen! Amit írtál, az szerethető volt, türelmes, értelmes és tiszteletre méltó szándékot takar! Nyilván más és más törvényszerűségek vonatkoznak rád is, meg rám is, más szemüvegeken át nézzük a világot, de ettől még lehetünk mindketten jó emberek. Én például nem akarok senkinek a nyomdokaiban járni, nekem más utat jelölt ki a Teremtő, pontosabban más utakat és elágazásokat mutatott meg. Nekem azt mondta, hogy tessék, itt ez a Föld, én alkottam minden zegét és zugát, aprónépét és szelét, felhőjét és hullámait, jöjj, láss és éred jól magad! Ez a te világot neked (is) teremtettem, lakd be, legyél boldog, táncolj a réten, hemperegj a fűben, ússz a tavakban és tengerekben, tiszteld az életet, áldozz a szerelem oltárán, ölelkezz a szép lányokkal alkonyatkor vagy a hegy tetején, idd a bort, és mosolyogj! Erre én azt mondtam, hogy igen Uram, köszönöm, hogy rövidke életemben részese lehetek ennek! Nem akarta, hogy bárkit is kövessek, hogy strandpapucsban vonszoljam át magamat valami mediterrán sivatagon, vizen mászkáljak, halottat támasszak, megfeszítessek, stb. Főleg nem akarta, hogy rosszul érezzem magam, és különösen nem akarta, hogy bűnösnek érezzem magam, pusztán abból az egyszerű okból, mert élni merészelek.
2012. okt. 9. 11:35
 22/38 Hazardteam ***** válasza:
Na és csinálod is?
2012. okt. 9. 11:49
 23/38 anonim ***** válasza:
11:49, hogy én? Csinálom az örömöt és a csodálatot? Azt ne tudom csinálni... Érzem! Hálát érzek a Mindenható felé, ajándékokkal kövezte ki életem útját, repített a Világ felett, suhantam a vizein, erdeiben imádkoztam, kezemet kitártam a hegyeknek ormain, nők virágkelyheibe temettem orcámmat... Mit kellene még csinálmon?
2012. okt. 9. 12:03
 24/38 anonim ***** válasza:

Kedves ma 10:38-kor hozzászóló!

Bizonyára oka van annak, hogy te magadat reformátusnak nevezed, és oka van annak is, amiért én magam kereszténynek. Persze ez az ok nem feltétlenül az, amire te gondolsz.

Én református caládban nőttem fel, református táborban tértem meg 15 évesen Tahiban, Takaró Károly szárnyai alatt, és 18 évesen a teológiai akadémiára készültem, a Rádai utcába jártam előkészítőre. Végül a műszaki pályát választottam, és a teológiát csak másoddiplomásként végeztem el. Egyetemi éveim alatt ismerkedtem meg az adventistákkal, igen komoly teológiai vitákat folytattunk, végül meggyőztek arról, hogy sokkal tisztábban látták a bibliai tanításokat. Az én felekezetem egy kis kőzősség 1600 megkeresztelt taggal, nem is lettünk egyház - bár a feltételeknek megfeleltünk volna - de a közösség végül úgy döntött inkább az egyesületi formát választjuk. Én a mai napig nagyon jó kapcsolatot ápolok a korábbi református gyülekezettel, ahol felnőttem, sokszor visszajárunk alkalmakra, és kölcsönösen tiszteljük egymást. Érthetetlen számomra a te hozzáállásod, hogy szektásnak minősítesz, és valószínű soha nem fogom megérteni, de sajnálattal eviselem. Magamat továbbra is elsősorban kereszténynek tekintem, akkor is ha számodra ez a kifejezés nem jelent semmit. Csak sajnálni tudom a hozzáállásodat.

Üdv. Péter

2012. okt. 9. 12:37
 25/38 Hazardteam ***** válasza:
Ja csak a leírásból úgy tűnt olyan arany életed van, hogy megénekelhetnénk:) Ezeket én is csináltam, egy darabig jó is volt, aztán idővel rájöttem, hogy több kell. De szerintem sokan vannak még így ezzel. A közfelfogással ellentétben, nem csak életunt/életképtelen, anti-hedonista loserek fordulnak Istenhez és térnek meg:) És én sem a semmiért tértem meg, volt miből, volt miért és volt kiért. A minőségbeli különbséget zongorázni lehetne, még az ételeknek is jobb az íze, a levegőt is szívesebben harapom azóta, nem lettem kevesebb semmivel, inkább jobban érzem, hogy élek és azok a dolgok, amiket leírtál minőségi ugráson mentek keresztül bennem. Aztán más nem tudom, hogy van ezzel, ezek csak az én személyes tapasztalataim.
2012. okt. 9. 12:43
 26/38 Hazardteam ***** válasza:
Én nem ismerlek különösebben (vagy személyesen) Péter, csak innen, de ha ez jelent valamit, rád aztán nehéz volna rádsütni, hogy "szektás" volnál. Nekem legalábbis ez a véleményem a tapasztalataim alapján.
2012. okt. 9. 12:47
 27/38 anonim ***** válasza:
19%

Aki az evolúciót tagadja(mint Péter), az csak valami elfajzott szektás lehet.

Még a közismerten bigott katolikus egyház is elimseri az evolúciót mint tudományos tényt.

2012. okt. 9. 12:51
 28/38 anonim ***** válasza:

Kedves Hzaradteam!

Köszönöm kedves szavaid, igazán jól esnek. A jelenések 20-ról pedig majd szeretném folytatni a megkezdett beszélgetésünket, de így így városban kutyafuttában telefonról nem szeretnék reagálni, majd nyugodtabb körülmények között átgondolva leírom a további érveimet...

üdv. Péter

2012. okt. 9. 12:57
 29/38 anonim ***** válasza:

Hazardteam 12:47-es hozzászólásához:

ezzel én is így vagyok, úgyhogy már minimum 2 ember tapasztalatáról beszélsz. ;)

2012. okt. 9. 13:06
 30/38 anonim ***** válasza:
bocs, 12:43-ast akartam írni.
2012. okt. 9. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!