Az normalis hogyha egy fiu 15-evesen minden nap 3szor maszturbal?
Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 12:22
1/9 anonim válasza:
Teljesen természetes még 40 éves korban is. Halál komolyan.
2/9 A kérdező kommentje:
Koszi a vallaszt :D
2012. aug. 24. 12:28
4/9 anonim válasza:
Nekem a barátnőm szokta kiverni nagyon fasza csaj. Csak van amikor bevadul és nagyon fáj.
15F
5/9 anonim válasza:
A 3 talán egy kicsit sok, de 2 az simán átlagos.
6/9 anonim válasza:
Azért nem kellene rojtosra vernie.
7/9 anonim válasza:
Teljesen okés, én is 3-4szer toltam 15 évesen egy nap. Most már a barátnőmet tolom annyiszor egy nap:D
8/9 anonim válasza:
Normális. Én 13évestől kezdtem, néha napi 4-5-6 is. Ma, huszonévek vége fele barátnő mellett 4-6 állandó, stabil, hosszú távú szerető, (összesen kb napi 2-3 szex), de még emellett is néha "magamra találok", kb heti 3-4szer. szóval teljesen normális vagy, ne aggódj. Legyen minél hamarabb barátnőd, az sem baj ha idősebb, és szexelj amennyi csak jólesik. Védekezz! Mindig gumizz, sohase bízz senkiben, akármit szed, illetve sokkal jobb ha eleve úgy szokod meg az érzést hogy gumiban.
9/9 facsont válasza:
Keves! 8ora pihenes ,8ora tanulas,8ora szorakozas!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!