Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog az, ha egy több éves kapcsolatban a férfi más lányok képeit felhasználva maszturbál?
Akármit hisz is a nő, nem elégíti ki rendesen a férfit, ha az ilyenekhez folyamodik szex helyett, mellett.
Amúgy ez teljesen normális, már egy pár hónapos kapcsolatban is megunható a partner, több év alatt meg szinte biztosan megunja a másikat az egyik fél. Ez sajnos így működik. Az, hogy kinek a képeire maszturbál a férfi, az már egyéni ízlés kérdése, a nő húgainak képére verni nem jelenti azt, hogy meg is csalná velük a párját, csak a fantáziáját izgatnia kell valamivel. Lehet, hogy pont az izgatja, hogy tilosban jár...
Voltam együttélésben én is ilyne férfival...de ő olyan képekre verte akiket soha nem kaphatot meg isemrősök...
Én is probáltam a kedvébe járni de soha nem voltam megfelelő neki, amikor volt képe mondani hogy za én hajam nem olyan szép mint a volt általános iskolás osztárnőjéé... és utána egyszer rajta kaptam h arra a lány képére veri... hát én költöztem... Lehet én vagyok hepciás...de ő nem járt a kedvemben ezen a téren én akartam de nem érdekltem már...
Nehogy már ilyen pasival maradj!! Hugodra?? Tilos út? Jaj ne! Hosszú távon ez működik? UGye az ő öccse jóképű?
Néha kell a változatosság, de az hogy a nője minden vágyát teljesítené, nem jelenti azt hogy tudja is teljesíteni. Az hogy milyen képek, szinte érdektelen. A nőnek arra kellene kíváncsinak lennie milyen jelenet zajlik a fejében a kép csak szuggessziós pont. Kell a jelenet összeállításához.
Én is szeretnék sok mindent az asszonytól de nem kapom meg pedig "mindent megtesz" és ezek között nincsen semmi durva. Sőt a minimális elvárásokon belül van valamiért mégsem kapom meg. Így fantáziálok arról hogy megkapom, vagy mástól vagy tőle.
Hidd el sok olyan férfi vagy nő van aki a mellette alvó párja mellett az alvó párjáról fantáziálva intézi el magát, csak azért mert valami apróság vagy nagyobb dolog hibádzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!