A baratnom nem szeretkezik velem de maszturbal?
Figyelt kérdés
A baratnom bemeritkezesre keszul. Velem nem szeretkezik mert az paraznasag lenne de onmagat elegiti napi szinten egy vibratorral. Csak en erzem megalazonak es hipokratanak ezt a viselkedest?2012. okt. 8. 22:15
1/38 anonim válasza:
A helyedbe nem helyből, de nekifutásból lépnék le és hagynám faképnél a csajt...ez mocskosul nagy képmutatás.
2/38 anonim válasza:
Vegyél neki egy csomag Duracell elemet, és hagyd ott a p.csába!
3/38 anonim válasza:
Persze, lehet, hogy egy kereszt alakú vibrátorral teszi és közben szentelt vizet spriccel magába... úgy szép erény ám!
(Béla levele a bázekerettyeieknek, 6. versszak)
4/38 anonim válasza:
Nekem 6 év után most lett elegem egy keresztény lányból.
Nehéz volt otthagyni, tényleg fájt.
De már sokkal jobb.
Betegek szegények:S
5/38 A kérdező kommentje:
Most pl kibas*ottul ideges lettem. Egyutt voltunk, izgattuk egymast, tudja jol hogy kivanom ot es akkor hazamegy es irja nekem messengeren hogy epp vibratorozik es hogy milyen jo. En soha nem teszem ra a kezem erre a lanyra az biztos grrrr!
2012. okt. 8. 22:41
6/38 anonim válasza:
#1-nek igaza van!
Lehet, hogy látott téged meztelenül, és nem tetszettél neki ezért a vallásba menekült, hogy ne kelljen az undorító testeddel szeretkeznie.
7/38 anonim válasza:
Azért teszi ezt mert így nem kell félnie hogy születhet gyermeke.Elköveti azt amitől tart ,paráznaság egyik formáját.
Mond meg neki "bort iszik és vizet prédikál"
A szerelem nem bűn ,így legyetek csak egymáséi...
(K.Gy)
8/38 anonim válasza:
Lord, save us from your followers...
9/38 anonim válasza:
A keresztény lányok nem hülyék!!
Azok az igazi nők:D
10/38 anonim válasza:
Javasold neki, hogy bemerítkezésre vigye a vibrátort is, mert az is megtisztulásra szorul, nemcsak a lelke...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!