Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény szűz férfiak! Mit...

Keresztény szűz férfiak! Mit szólnátok hozzá ha a jövendőbelitek már pettingelt volna előttetek?

Figyelt kérdés
Hangsúlyozom CSAK petting,tehát szűz.Szóval akkor már mindegy,hogy lefeküdt-e a korábbi partnerrel? ugyanaz a kettő a szemetekben,vagy azért jobb sokkal,hogy maga a behatolás veletek történik?

2012. okt. 4. 12:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%

Egy keresztény férfinak nem az a kérdés, pettingeltél-e, vagy lefeküdtél-e valakivel, hogy hogy ezt megbántad-e, bűnnek tartod-e, elhagytad-e.

Miért gondolod, hogy különbség van a pettingelés és behatolás közt. Ha a feleségem más férfiakkal pettingelne, akkor az nem is lenne baj, csak ha a behatolás is megtörténik? Mi a különbség?

2012. okt. 5. 17:14
 12/21 anonim ***** válasza:

Kedves 8-as, a 4-es vagyok, köszönöm a választ. :)

Nem probléma számodra, és kedves kérdező számára, ha én is kérdezek, ráadásul ismét? ;)

Szóval, katolikusok, érdekel továbbá, helyesnek tartjátok-e részetekről elvenni egy nőt (és hogyan vélekedtek erről), aki bár sose volt együtt férfival intim helyzetben, azonban baleset miatt elvesztette a szűzhártyáját?

Különösen az érdekel, ha a nő önkielégítés során vesztette el...

2012. okt. 6. 16:20
 13/21 anonim ***** válasza:

nem lett a másiké, csak kölcsönvette...

gondolom ezek szerint az sem megcsalás ha csak pettingelek 30 nővel a feleségem mellett... vagy az se baj, ha valaki szűzk* és minden héten idegenekkel smárol részegen.

te biztosan nem vagy keresztény, mert paráználkodtál és még csak nem is bánod.

2012. okt. 6. 18:23
 14/21 A kérdező kommentje:

17:14 és 18:23

Könyörgöm ő a feleséged,tehát ez megcsalás lenne,viszont amiről én beszélek előtted történt volna.

Ki mondta ,hogy nem bánom?Én csak a különbségre kérdeztem rá, ami szerintem nem mindegy.Marhára más ha valaki agyba főbe szexelt,ellenben aki csókolózott,ölelkezett valakivel.Ennyi erővel aki valaha ránézett vággyal a szívében egy ellenkező neműre,változatos pozitúrákban elképzelve magát az illetővel az nem érdekelne?Hiszen Jézus szerint ugyanaz,nem?:D

16:20 Szerintem aki magának vette el a szüzességét,igazából szűz,csak fizikailag nem,szal tökmindegy,csak higgye is el majd a férje:D

2012. okt. 6. 18:40
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező,

ezért kérdezem éppen, hogy mi a különbség. Magad mondod, hogy megcsalás lenne, ha a feleségem pettingelne mással. Ugyanaz a kategória, mint, ha előttem tette volna ezt mással.

De mint mondom, nem igazán az a kérdés, hogy megtette-e, hanem hogy hogyan viszonyul ehhez. Ha megtörtént, tudatlanságból, vagy éppen szándékosan is, de megtért belőle, nem érdekelne. Még ha egy prostituált lett volna is előtte, de ha megtért, nem érdekelne.

Viszont ha szerinte helyes a petting, de még szűz, nem venném el.

2012. okt. 6. 19:19
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

még mindig nem érted. nem az a lényeg hogy van feleséged vagy sem, vagy hova dugtad meg mit fogtál meg. ez mindenképp "MEGCSALÁS"! megcsalod vele az elveidet, vagy ha úgy tetszik, istent, vagy magadat:

paráználkodtál? igen. a többi mit számít?

teljesen mindegy hol nyálas a csoki, köpködtek rá vagy megnyalták vagy beleharaptak vagy ganéba mártották, a lényeg, hogy NEM TISZTA.

"Ennyi erővel aki valaha ránézett vággyal a szívében egy ellenkező neműre,változatos pozitúrákban elképzelve magát az illetővel az nem érdekelne?Hiszen Jézus szerint ugyanaz,nem?:D "

pontosan erről van szó!! ha keresztény vagy akkor elfogadod, hogy ez ugyanaz!

de mivel nem az vagy, csak kifogásokat keresel, mert nem tudsz szembenézni azzal, hogy nem kellesz egy keresztény férfinak.

"16:20 Szerintem aki magának vette el a szüzességét,igazából szűz,csak fizikailag nem,szal tökmindegy,csak higgye is el majd a férje:D"

magadnak nem tudod elvenni a szüzességed. bocsánat de ilyeneket 13-15éves lányok írnak. ha meg ennyi idősen ilyeneket csinálsz...

2012. okt. 7. 07:26
 17/21 A kérdező kommentje:

07:26

Te mindig ekkora bunkó paraszt módjára beszélsz?

Nem állítottam ,hogy ez jó,hanem mindössze azt,hogy valamivel mégis jobb...A múlton nem lehet változtatni de legalább valamivel jobb a helyzet.Igen is nem ugyanaz!Én tiszteletben tartom a te véleményedet te is tartsd az enyémet.De mond már el,ha ugyanaz,akkor ha a feleséged elképzeli mással, mielőtt ismerne téged,miért nem mondod rá,hogy nem tiszta már és úgy veszed mással volt előtted?Miért csak arra aki fizikailag megtette hm?:D

Ki mondta, hogy én ne kellenék valakinek?

2012. okt. 7. 20:00
 18/21 anonim ***** válasza:
okt.6., 16:20 vagyok, még mindig érdekel a katolikusok válasza. :) Köszi neked is kérdező, de főleg az ő szemszögükből érdekelne. ;)
2012. okt. 7. 21:04
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

lehet hőbörögni, de ez az igazság.

pontosan ez fáj neked: "A múlton nem lehet változtatni"

"Én tiszteletben tartom a te véleményedet te is tartsd az enyémet."

hazugság, újabb bűn.

engem nem érdekel, mit hova dugsz, és felőlem azt hiszel, amit akarsz. csak ha felteszel egy kérdést mások véleményéről, akkor tanuld meg elfogadni azt. ha olyanokat keresel akik csak hátbaveregetnek, keresgélj a diszkósok meg pózerkersztények közt.

a baj ott kezdődik, hogy nem ismered a bibliát, ezért fogalmad sincs miről beszélsz. ehhez is jogod van, csak akkor ne érdekeljenek a keresztény férfiak.

"el,ha ugyanaz,akkor ha a feleséged elképzeli mással, mielőtt ismerne téged,miért nem mondod rá,hogy nem tiszta már és úgy veszed mással volt előtted?Miért csak arra aki fizikailag megtette hm?:D "

ezt hívják úgy, hogy akkor is hazudik, mikor kérdez. én is megkérdezhetném, hogy lennél szűz, ha tegnap meghágott 3 ló...

" okt.6., 16:20 vagyok, még mindig érdekel a katolikusok válasza. :) Köszi neked is kérdező, de főleg az ő szemszögükből érdekelne. ;)"

szerintem a 15ös mindent elmondott. ha valakinek más véleménye van, az már egyéni vélemény, nem annak függvénye, milyen irányzatot követ. megint csak azt tudom mondani, olvasni kell a bibliát

2012. okt. 8. 13:27
 20/21 A kérdező kommentje:

Jól kifacsarod az ostoba értelmezéseddel a kérdésemet.Nem magyarázkodok és vesződök ilyenekkel.

Bezzeg a kérdésemre nem tudsz válaszolni...

Szerencsére ismerem a Bibliát annyira,hogy ilyen emberek ne tántorítsanak el.

2012. okt. 8. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!