Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztény szűz férfiak! Mit...

Keresztény szűz férfiak! Mit szólnátok hozzá ha a jövendőbelitek már pettingelt volna előttetek?

Figyelt kérdés
Hangsúlyozom CSAK petting,tehát szűz.Szóval akkor már mindegy,hogy lefeküdt-e a korábbi partnerrel? ugyanaz a kettő a szemetekben,vagy azért jobb sokkal,hogy maga a behatolás veletek történik?

2012. okt. 4. 12:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
66%

Nekem már feleségem van, de el tudom mondani, mit szóltam volna.

Kb. ugyanaz, mint ha lefeküdt volna valakivel.

Tegyük fel, adok neked egy tábla csokit. Nem eszem meg, csak felbontottam és megnyalogattam. Megennéd?

2012. okt. 4. 12:51
 2/21 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem ez attól is függ, hogy az illető nő, keresztény-e vagy sem? Ha keresztény, akkor a keresztsége által alámerítkezve eltemette a régi életét, és feltámadott egy új életre. Szövetséget kötött Krisztussal, és az, hogy a múltban milyen dolgokat tett - jelen esetben hogy pettingelt-e már vagy akár elvesztette-e a szüzességét -nem számít. Csak az, hogy onnantól fogva növekedjünk együtt Krisztusban, és másokat is tudjunk segíteni ebben. Ez a lényeg, nem pedig az, hogy a múltjában kutakodjak.
2012. okt. 4. 13:08
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb ha nem tudok róla, de ha valahogy mégis a tudomásomra jut, akkor úgy venném mintha már lefeküdt volna valakivel előttem. Ettől függetlenül nem ítélném el, ha képes hozzám hűséges maradni, az szerintem fontosabb hogyan viselkedni a mi kapcsolatunkban, mint amit előzőleg csinált. Isten is megbocsájt a vétkeseknek.
2012. okt. 4. 13:14
 4/21 anonim ***** válasza:
69%

A reformátusoknál még a pap is házasodhat és elválhat.

Katolikusoknál maga a hívő nem is válhat el? Ugyanis ezek szerint elvált nőt se vennétek el?

2012. okt. 4. 15:41
 5/21 anonim ***** válasza:
93%

Ha őszintén megbánta, akkor olyan, mintha meg sem történt volna, tehát egyáltalán nem zavar.

Ha nem bánta meg, akkor nem kezdenék ilyen nővel.

2012. okt. 4. 15:54
 6/21 anonim ***** válasza:
A négyes beírás egy kérdés volt részemről, asszociálva e témáról. Miért pontoztátok le? Ráadásul érdekelnek válaszok is rá, katolikus hívőktől.
2012. okt. 5. 10:05
 7/21 anonim ***** válasza:

Harmadik vagyok, azt hozzáteszem már én sem vagyok szűz, ez a rész elkerülte a figyelmemet.

Katolikusoknál el lehet válni, de utána már nem lehet többször hivatalosan templomi esküvőd én így tudom.

Elvált nőt nem vennék feleségül.

2012. okt. 5. 11:03
 8/21 anonim ***** válasza:

Vidiripi

4-es!

Két bibliai ok van. A egyik házasságtörés akkor nyugodtan elválhat az akit megcsaltak. A másik az ha a házastárs meghal. Ebben a két esetben lehet szó újraházasodásról.

Bibliai értelemben. S nem ahogy az emberek gondolják. De hogy mit tartanak be és mit nem az már más kérdés.

2012. okt. 5. 11:08
 9/21 A kérdező kommentje:
Érdekes,hogy úgy veszitek mintha lefeküdt volna a nő valakivel ha pettingelt, pedig szűz.Gondoltam kicsit jobban értékelitek,szerintem azért van jócskán külnbség,hiszen nem lett azé a másik férfié...
2012. okt. 5. 11:35
 10/21 A kérdező kommentje:
Érdekes,hogy úgy veszitek mintha lefeküdt volna a nő valakivel ha pettingelt, pedig szűz.Gondoltam kicsit jobban értékelitek,szerintem azért van jócskán különbség,hiszen nem lett azé a másik férfié...
2012. okt. 5. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!