JCheezas kérdése:
Titeket nem dühít fel azok az emberek akik pogányok és hitetlenek? Pl nem hisznek I-tenbe meg a mennyországba. Engem kifejezetten nagyon. Pedig nem vagyok vallás függő
Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 16:34
11/38 anonim válasza:
Kérdező, elég félre sikerültél.
12/38 A kérdező kommentje:
Nem sikerültem félre.Ja és akartam írni ilyen retardáltak ne írjanak le lemaradt.
2012. aug. 21. 16:56
13/38 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=SeIJmciN8mo
Kapcsolódj ki xD
Amúgy nem zavar. Egyetértek teljesen a második hozzászólóval (is).
Beszélgetni pedig bármiről lehet illedelmesen, nem erőszakosan, sértően stb...
14/38 Tom Benko válasza:
Engem az az ember zavar, aki másokat a világnézetük alapján ítél meg, és azon felhúzza magát. Egyébként pogány és hitetlen nem lehet egyszerre.
15/38 anonim válasza:
Engem folyamatosan szopat Isten. Benne kellene hinnem?
16/38 anonim válasza:
oszt ki nem sz*rja le h zavar téged ?:D Engem az olyanok zavarnak aki játsszák a szenteskedőt az életben meg egy rakás szar emberek,csak álszentek :D És azt hiszik hogy a templomba járástól lesznek jók,meg mert ők istenfélők.....-.-
17/38 anonim válasza:
Ha téged ez dühít, akkor be kell látnod, hogy nem a többi emberrel van a baj, hanem veled! Egy kis tolerancia rád férne.
18/38 anonim válasza:
Szia!
Nos, én hívő ember vagyok, viszont az ilyen viselkedéssel amit te tanúsítasz, nem tudok azonosulni. A hit pedig egyébként önmagában semmit nem jelent. "a hit is, ha cselekedetei nincsenek, megholt ő magában." - mondja Jakab apostol. A dühös viselkedésről pedig elég ha megemlítek ennyit: "Mert ember haragja Isten igazságát nem munkálja." (Jak 1,20)
Minden jót! ^^
19/38 anonim válasza:
Egyébként meg: Illene több tolarenciát mutatni az emberek iránt, mert ez így nagyon nem lesz jó...
20/38 anonim válasza:
Engem az dühít fel, ha egy magyar oldalon ilyen magyartalan mondatot olvasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!