Ha a Bibliát vesszük alapul, akkor mikor éltek a dinoszauruszok?
Figyelt kérdés
2012. máj. 28. 21:48
1/41 anonim válasza:
Passz...én az Újszövetséget olvasom.
Az a jövőről szól :D
2/41 anonim válasza:
A növényzet harmadrésze fog majd ezekben az években elpusztulni :D
3/41 anonim válasza:
Ha a bibliát vesszük akkor soha. Avagy néhány mai okoskodás szerint, az özönvíz előtt. Ezek az okoskodások abból erednek hogy marha sok tárgyi bizonyíték van a dinoszauruszok létezésére, ami fölött már nem lehet szemet hunyni. Persze az ószövetségben a genezis első könyveiben sem esik szó olyan hatalmas szörnyekről, amik azonosíthatók lennének a dinoszauruszokkal. Szerintem ekkora állatokat azért megemlítettek volna...Szóval a Biblia szerint nem léteztek.
4/41 A kérdező kommentje:
és ez nem ad elég okot kétségbe vonni a biblia hitelességét?
2012. máj. 28. 22:00
5/41 anonim válasza:
Ha azt veszed alapul, akkor soha. Minden úgy teremtődött, ahogyan ma látod.
6/41 anonim válasza:
Millió ok van amivel kétségbe lehetne vonni a Bibliában leírtakat. A Biblia szerint a világ 6ezer éve létezik...szerinted?
7/41 anonim válasza:
Ha a Bibliáit vesszük alapul, akkor a dinoszauruszokat az Extrákban a cut scenes-ben kell keresni.
8/41 Vadmeggy válasza:
Majd a biblia extented blu-ray rendezői változatban fogják beletenni a dinókat.
9/41 10inchhero válasza:
a Bibliát ne vegyük alapul semmihez se, én azt mondom. Nincs benne olyan, amit meg ne lehetne cáfolni tudományos érvvel. (ahogy osztálytársam mondta: " A bibliát egy csoport füves írta") 19/F
10/41 anonim válasza:
Én vallásosaktól hallottam már olyan verziót is, hogy sátáni hamisítványok a csontok, olyat is, hogy a 6 napos teremtés nem 6 db 24 órás napot foglalt magába, hanem akár több millió évet, amikor is élhettek, illetve azt a magyarázatot is, hogy az özönvíz előtt éltek. Utóbbi kapcsán néha szoktak idézgetni a Bibliából a "Behemótról", a "Leviatánról" és hasonló nagy állatokról, és őket azonosítják bizonyos fajokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!