Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » El lehet adni a lelket? Vagy...

El lehet adni a lelket? Vagy ez csak filmes kitaláció?

Figyelt kérdés
El lehet adni a lelket? Ez hogy zajlik? Ilyen van valójában is? (nem szeretném eladni)

2012. máj. 31. 11:49
1 2 3
 1/22 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=Fi1jMDYxvn4

Alvin is megénekelte már.Ettől függetlenül, gőzöm sincs, mi köze a szexhez..Meg, hogy hogyan zajlik ez.

2012. máj. 31. 11:58
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen lehet, csak vevöt nehéz találni. A testet sokkal könnyebb. Föleg ha csinos fiatal, bevállalos csaj vagy.
2012. máj. 31. 12:00
 3/22 A kérdező kommentje:

Nem hallottam a számot, nem is szeretném meghallgatni, nem bírom őket.

Nos a kérdésre a válasz?

4/22 A kérdező kommentje:
sátánnak el lehet?
 5/22 anonim ***** válasza:
figyelj haver vasárnap úgyis megyek misére, megkérdem a papot és megírom privátba.
2012. máj. 31. 12:02
 6/22 anonim válasza:
Én ezt arra használom, hogy ha valaki az elveivel ellentétesen megy pénzért. Én szoktam mondani, hogy eladó a lelkem, ha tetszik az összeg, amit mondasz, megveheted. Pl. ha van vmi beszélgetés, és azt mondják, hogy x pénzért lefeküdnél e y-al. Én meg szoktam mondani, hogy igen.
2012. máj. 31. 12:04
 7/22 anonim válasza:

Ez moralis, erkolcsi jellegu kerdes, nem pedig konkretumokban nyilvanul meg (ertsd: nem ugy, hogy beallsz a tukor ele ejfelkor es gyertyafeny mellett haromszor elmondod, hogy "Jojj, Belzebub, szolitalak!", majd megjelenik a Satan, minden Holtak Ura es a Pokol Tuzenek Orizoje, majd konvertibilis magyar forintert cserebe viszi magaval a lelkedet).

Inkabb ugy mondanam, hogy ha valaki tudja, vagy erzi, hogy az eletben vannak magasabb rendu erkolcsi ertekek, amiket nem lenne szabad megserteni, de o megis belemegy olyan dolgokba penzert/hatalomert/szexert/rangert/akarmilyen elonyert cserebe, amikrol tudja, hogy megsertik ezeket az ertekeket, akkor mondhatjuk, hogy eladja a lelket.

2012. máj. 31. 12:15
 8/22 anonim ***** válasza:
nem filmes kitaláció. kora középkori.
2012. máj. 31. 12:35
 9/22 anonim válasza:
MESE!!!!
2012. máj. 31. 13:49
 10/22 anonim ***** válasza:
Nem lehet eladni. Nincs kinek és nincs mit.
2012. máj. 31. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!