Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » El lehet adni a lelket? Vagy...

El lehet adni a lelket? Vagy ez csak filmes kitaláció?

Figyelt kérdés
El lehet adni a lelket? Ez hogy zajlik? Ilyen van valójában is? (nem szeretném eladni)

2012. máj. 31. 11:49
1 2 3
 11/22 Laylah ***** válasza:
Amihez nem ér fel az ember tudattal, az nincs is? Egyik ismerősöm és neki még pár barátja megtették. Sátánnak vagy a fiának, Belilahnak el lehet. Ez konkrétan azt jelenti, hogy kérhetsz bármit, pénzt, szépséget, egészséget, stb., és cserébe neki adod a lelked, tehát többé nem reinkarnálódsz. Értem egy szeánsz során maga a Sátán fia jött el, és ajánlott fel mindent, amire titokban vágytam, mégis nemet mondtam. Mint megtudtam, előső
2012. máj. 31. 21:08
 12/22 Laylah ***** válasza:
Amihez nem ér fel az ember tudattal, az nincs is? Egyik ismerősöm és neki még pár barátja megtették. Sátánnak vagy a fiának, Belilahnak el lehet. Ez konkrétan azt jelenti, hogy kérhetsz bármit, pénzt, szépséget, egészséget, stb., és cserébe neki adod a lelked, tehát többé nem reinkarnálódsz. Értem egy szeánsz során maga a Sátán fia jött el, és ajánlott fel mindent, amire titokban vágytam, mégis nemet mondtam. Mint megtudtam, előző életeimben szép nagy halom szolgálatot tettem a sötét oldalnak, annyira, hogy még most is meg akarnak nyerni maguknak. Nem lehetek semmi... bocsánat ha dupla üzenet ment, félrenyomtam a telefonon.
2012. máj. 31. 21:09
 13/22 A kérdező kommentje:
Ezt hogy deritetted ki? Viszamentél időgéppel? Meg szeánsz?
2012. máj. 31. 21:24
 14/22 Laylah ***** válasza:
Egyik ismerősöm született boszorkány, születése óta látja a halottakat, és ebből is él meg (hála ennek a szerződésnek...), vele néztük meg. Nem kell hozzá időgép, elég a hipnózis vagy a meditáció.
2012. máj. 31. 21:44
 15/22 A kérdező kommentje:
Zehát ilyen szeánsz alkalmával lehet eladni.
2012. máj. 31. 22:00
 16/22 Laylah ***** válasza:
nem azt mondtam, hanem csak azt, hogy az enyémre pályáznak. hogy pontosan hogy lehet, azt nem tudom, de nem is érdekel...
2012. máj. 31. 23:51
 17/22 A kérdező kommentje:
De ott áltál és mondtál nemet? Vagy láttad őket?
2012. jún. 1. 00:03
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem lehet eladni, ugyanis a lélek magasabb rendű, mint az éber tudat. Ebből következően ez olyan lenne mintha a kutya bocsájtaná árúba a gazdáját. Régen amikor ezt kitalálták, még nem igazán tettek különbséget a lélek, és az éber tudat között. Mostanában azért már többet lehet tudni.
2012. jún. 1. 08:32
 19/22 László22 ***** válasza:
Nem vagytok tudatában azzal amit beszéltek, szeánszok alkalmával eleve beengeditek az életettekbe a gonoszt, nincs szükség megvételre, vagy bármit adjon is nektek ti magatok hívjátok oda őket ezzel már az övéké vagytok addig amíg meg nem akartok tőlük szabadulni, de magatoktól úgy se menne, ehez csak Isten elég erős hogy segítsen nektek. A lelketeket meg nem tudjátok eladni hiszen az ti magatok vagytok a testettek egy élő lélek, a sátánnak nema lelketek kell, hanem az hogy úgy haljatok meg hogy mindent szolgáltok csak nem istent ő már nyert is. Gondolkodjatok el azon hogy miért akarjátok őket az életetekbe hívni, nem kaptoktölük semmit sem csak hátrányotok származik.
2012. jún. 1. 10:40
 20/22 Laylah ***** válasza:
ami azt illeti, ültem :) az ismerősömön keresztül beszélt hozzám. azt sem lehet mondani, hogy csak ö szivatott, mert olyanokat mondott, amikről az a személy nem tudott.
2012. jún. 1. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!