Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha kitalált történetek mesélek magamról, és bármiről a lányoknak?
Sajnos nem igazán történik velem semmi, de néha igen. magáról arról nem kamuzok hogy hol voltam, hanem hogy amik ott történtek...
fanzáziám első osztályú, és bármit kitalálok pillanatok alatt, és szemrebbenés nélkül úgy adom elő mintha igaz lenne, ezáltal megmosolyogatom és megszerzem a lányokat.
Szerintek gáz amit csinálok?:S
igen ez gáz,mert később fontosabb dolgokban is szemrebbenés nélkül hazudsz majd és ez nem jó.
biztosan történik veled is olyan amit te nem gondolsz érdekesnek de mégis az,csak észre kell venned.
de hát arról nem hazudok ahol voltam, hanem hogy ott mit csináltam, max arról.
szerintem ha minden pasi azt mesélné a barátnőjének ami vele történik, akkor nem is mesélne valójában semmit :S
Ha neked hazudna egy csaj állandóan, mit gondolnál róla ha kiderülne hogy nem igaz?
GÁZ. Nem kell hazudgálni, önmagad kell adni. És ha nem történik semmi?? Ezvan....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!