Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lanyoknak a normalis fiu miert a kigyurt, jokeput jelenti?
Hat ezt mar nem hiszem el, a szokasos miert nem kellek a noknek kerdes a szokasos rossz helyen keresgelsz, ne altalanosits, mert en pont olyan lany vagyok, h szeretem a csunya fiukat valaszokkal.
Nem unjatok meg a rinyat meg az alszenteskedest?
Az első hozzászóló vagyok és egész nyugodtan lepontozhattok, mert mindenki azt hisz amit akar és azt gondol amit akar, a lényeg, hogy én tudom, hogy milyen vagyok.
Abban igazad van, hogy ahhoz, hogy kiderüljön, kinek milyen a személyisége, meg kell ismerni. És én nem az alapján ítélek, hogy jóképű vagy nem és ez komoly. Ha így ítélném meg, akkor nem lenne kialakulóban valami valakivel. Plusz én is tudom magamról, hogy semmi extra nincs bennem, teljesen átlagos vagyok ezért nem egy modellt kerestem magam mellé.
Ha ez álszentség, akkor az vagyok és vállalom is!
Legyen igazad.
De mielőtt a nőket szapuljátok, elgondolkoznék, hogy ti is sokszor a külső alapján ítéltek meg minket, TISZTELET A KIVÉTELNEK. (Ha most látnátok, akkor le merném fogadni, hogy az itt válaszolók legalább fele rám se bagózna.) Erről ennyit.
Elso valaszolo
Akkor ugy irjad, h "csunya vagyok szal eselyem nincs valogatni szal en tenyleg kedvelem a csunya fiukat" mert igy mar elhiszem:]
,,Akkor ugy irjad, h "csunya vagyok szal eselyem nincs valogatni szal en tenyleg kedvelem a csunya fiukat" mert igy mar elhiszem:]"
Diplomatikusan fogalmazva, bekaphatod a nemlétező testrészemet. :)
Messze jársz az igazságtól, mert teljesen ÁTLAGOS vagyok. De azt hiszel amit akarsz. Ha csőlátásod van, akkor legyen. :)
Te azt mondod, h atlagos, de egyertelmu, h akkor az csunyat jelent.
Ez mindig igy van a noknel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!