Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a mostani lányoknak ( 13-18) az EMO-s pasik jönnek be és nem a normális pasik?
például, de találsz még többet is.
ma 14:57
Nekem emo metál zenekarok vanna ki rakva,a tokijót csak a tini emók szeretik! No meg van egy zsiletpengés nyakláncom (én terveztem,csináltam),polgárpukkasztásnak nem rossz,de sosem használnám (csak borotválkozásra max:D),viszont fenyegetőzni szoktam vele,h öngyilkos leszek he ez meg az...nekem ez a legegyszerűbb megoldás a dolgok eléréséhez,de valjukbe,csak az emberi gátlások tanítják azt,h ezt így meg úgy nemlehet! Ti komolyan bedöltetek neki???
Egy emó srác
Kassandra Storm:
nagyon szerethetted őket, ha a nevüket is ilyen helyesen le tudod írni ;)))
amúgy 13-14 évesen nekem is bejöttek... persze azóta már rég rájöttem, hogy ezek nem igazi pasik... :D meg mondjuk akkor, 3-4 éve még ők sem voltak ennyire elkorcsosulva. meg azóta találtam rendes, igazi pasit :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!