Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a mostani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a mostani lányoknak ( 13-18) az EMO-s pasik jönnek be és nem a normális pasik?

Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 14:43
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
egyébként meg kérdező, nézz már körül rendesen! azért csak az ilyen lányokról tudsz, mert azok a leghangosabbak, hogy mindenki rájuk figyeljen. kicsit nézz még szét a környezetedben, biztos vannak szerényebb lányok, akiknek egyáltalán nem tetszik az, amit a többiek művelnek, csak ők elég normálisak ahhoz, hogy ne ugráljanak úgy. azokkal kell szóba állni, nem az idióta p.csákkal.
2011. jún. 20. 15:23
 22/45 anonim ***** válasza:
na, ez a texas is the reason kb annyira metál, mint justin bieber...... :)
2011. jún. 20. 15:25
 23/45 anonim ***** válasza:
Mert a lányokat az elérhetetlen srácok vonzzák, az emósok pedig elérhetetlenek számukra, mert b_zik :D
2011. jún. 20. 15:25
 24/45 A kérdező kommentje:
jó tényleg vannak normális lányok is de a legtöbb ( ami még szexi is) az emosokat szereti
2011. jún. 20. 15:26
 25/45 anonim ***** válasza:

ma 15:25

Ajmá olyan gonosz vagy,hallod ,de mért?

26/45 anonim ***** válasza:
az itt lévő emónak meg csak annyi, hogy én is megszoktam komolyan beszélni, ha szomorú vagyok a barátaimmal, ha bajom van, az meg mindig az arcomra van írva, nem tudom elrejteni. mégsem vagyok emó...
 27/45 anonim ***** válasza:

ez nem gonoszság, csak neked gőzöd sincs arról, amiről beszélsz.... :)

amúgy ha véletlenül te is a nyugatis emó társaágba tartoznál, csak annyit mondok, hogy nem attól leszel emó ha apuci-anyuci pénzén kannásbort veszel és sírsz a westend előtt, hogy szar az életed

2011. jún. 20. 15:28
 28/45 anonim ***** válasza:

ma 15:26

Ha nem fejezitekbe,ti emberek eme fránya hozzáálást,

Rögvest vetek véget az életemnek,mert nem bírom az ilyen

praktizálást,Hogy egymásellenen úszít a népnek gyermeke,

Soká unott élettükkel fenyegetőzve,nézz szembe a tényekkel,de ne csak erölködve!

Ints búcsút a jövőnek fárasztó képével,mondta nekem az ég,

és most látom csak,hogy igaza volt atyaég!

Ezt most rögtönöztem,mert kiborítottatok! Nagyon!

2011. jún. 20. 15:30
 29/45 anonim ***** válasza:
mekkora művész vagy... ezzel csak égeted magad
2011. jún. 20. 15:32
 30/45 anonim ***** válasza:
:D:D:D nehogy öngyilkos legyél már miattam, ezzel csak a sok ellentmondást próbáltam érzékeltetni.
2011. jún. 20. 15:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!