Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lanyoknak a normalis fiu...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lanyoknak a normalis fiu miert a kigyurt, jokeput jelenti?

Figyelt kérdés
azt mondjak rendes pasi kell nekik, de ha kuldesz egy kepet rogton azzal jonnek, hogy rossz geneket orokoltel, mert nincs szexis arcod es nem vagy kigyurva. Ennek mi koze van ahhoz, hogy egy fiu normalis e vagy sem?
2012. márc. 4. 08:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
persze. aki szépnek tartja magát, az beképzelt, aki meg átlagosnak, az csúnya. mért jó az neked, kedves 10-es, ha egy nőnek nincs semmi önbizalma?
2012. márc. 4. 10:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Talán azért mondom, hogy átlagos, mert tényleg átlagos vagyok. Nagy önkritikám van és tisztában vagyok vele, hogy hogy nézek ki és ismerem a saját korlátaimat! Van amit nagyon szeretek a külsőmben, van amit nem, de semmivel nem vagyok különb, mint azok akik kifutókon mutogatják magukat. Két hibám van:nem vagyok anorexiás és nincs különleges arcom.

De végülis engem könnyebb támadni, mint saját magadban észre vedd a hibákat. Biztos tökéletes lehetsz.

2012. márc. 4. 10:04
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem meg fontos az arc. Én csak olyan nőkkel próbálkozok, akiknek tetszik az arcuk, azaz helyesek a szememben. Mindenkippén számít a kinézet, az arc meg pláne.

Csak a maradékok mondanak mást.

2012. márc. 4. 11:05
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek fontos a külső, hazugság lenne azt állítani, főleg egyes férfiak reakciója után a neten olvasva egyes nők képei alatt, hogy csak mi megyünk a szépre....

1 kiló felesleg van egy nőn, már zsír disznózzák sokan...

2012. márc. 4. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!