Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Titeket nem dühít fel azok az...

JCheezas kérdése:

Titeket nem dühít fel azok az emberek akik pogányok és hitetlenek? Pl nem hisznek I-tenbe meg a mennyországba. Engem kifejezetten nagyon. Pedig nem vagyok vallás függő

Figyelt kérdés

2012. aug. 21. 16:34
1 2 3 4
 1/38 Mátranováki Fényevő ***** válasza:
91%

Nem vagyok vallásos, de ha az lennék sem dühítene. Miért zavarjon, hogy más más nézeteket vall, mint én? Saját dolga, abban hisz, amiben akar. Semmi közöm hozzá.

Semmivel nem lesz valaki "jobb"/"rosszabb" attól, hogy miben hisz vagy épp nem hisz.

Az viszont dühít, ha valaki a saját vallását rá akarja másokra erőszakolni.

2012. aug. 21. 16:39
 2/38 anonim válasza:
89%
Engem azok az emberek idegesítenek és zavarnak, akik mások életébe ugatnak...
2012. aug. 21. 16:39
 3/38 Epör válasza:
84%
Igaza van az elsőnek! Hiszen a vallás olyan, mint a férfi hímtag. Sokaknak van, különbözőek, de ne vedd elő nyilvánosan, ne mutogasd és végképp ne erőszakold le más torkán.
2012. aug. 21. 16:41
 4/38 anonim ***** válasza:
90%
Én azoktól kapok idegrohamot, akik képtelenek normálisan írni, és háromszor el kell olvasni a mondataikat, hogy megértsem, mit is akarnak.
2012. aug. 21. 16:41
 5/38 anonim ***** válasza:
94%

Én ateista vagyok. Nem tagadom. Nem hiszek sem a mennyországban, sem a pokolban, se Istenben.

Én nem ítélem el azokat akik hisznek ezekben, mindenki másban hisz. És van oylan is aki semmiben, csak magában.

2012. aug. 21. 16:43
 6/38 anonim ***** válasza:
88%
Engem meg az olyan emberek idegesítenek, mint te.
2012. aug. 21. 16:44
 7/38 anonim ***** válasza:
91%
dettó, engem is a bigott barmok idegesítenek, pláne, ha még az istenük nevét sem sikerül leírniuk helyesen és sose láttak nyelvtan tankönyvet....
2012. aug. 21. 16:46
 8/38 A kérdező kommentje:
Ja meg kérdezhetek a neten egy jó kis játék,hogy gondolok valamire és valami jin szerű dolog kitalálja azaz felteszi a kérdéseket és abból kíszüri.
2012. aug. 21. 16:47
 9/38 anonim ***** válasza:
1%
önmagában engem a hitetlenség nem zavar és nem bosszant. mindenki élje az életét ahogyan neki jó. mindenki más szellemi szinten mozog... nem szabad senkit sem győködni semmiről sem! előbb vagy utóbb úgyis mindenki rájön az igazságra. lehet, hogy nem ebben az életében...hanem még jópárszor le kell születnie, de a lényeg az, hogy egyszer ő is HINNI...TUDNI fog. :)
2012. aug. 21. 16:47
 10/38 anonim ***** válasza:
9%
Én régen szánalmasnak gondoltam hogy valaki nem hisz Istenben.Most már nem tudom,hogy látezik e Isten,de mégis-nem igazán tudom,miért-idegesítő,ha valaki kijelenti hogy nem hisz Istenben.xD
2012. aug. 21. 16:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!