A Biblia egy mítosz, ne abból induljunk ki. A tévedései, ellentmondásai nem zárják ki Isten létét, ahogy az ősrobbanás vagy bármilyen tudományos magyarázat sem.
2012. aug. 19. 15:16
32/53 anonim válasza:
Kedves nr.31!
Egyetértek veled csak az a baj,hogy vannak egyesek akik ezt nem értik,állandóan a Bibliát bizonygatják,még annak is aki hisz Istenben,mert csak az jó aki a Bibliát is elfogadja.Szerintük semmit nem ér a hited a Biblia elfogadása nélkül.Ez egy elég nagy probléma.
2012. aug. 19. 15:27
33/53 anonim válasza:
Pontosan a hívők nem félnek a haláltól, hiszen egy jobb helyre kerülnek remélhetően. A haláltól pontosan az istentagadók félnek, mert számukra a halál a 100%-os megsemmisülés.
2012. aug. 19. 16:48
34/53 anonim válasza:
Az az érdekes, hogy a világ 90%-a ha nem több hisz Istenben (vagy Allahban vagy nevezzék bárhogy), az istentagadás szülőföldje Kelet-Európa. Miért az a 10% tartja magát okosabbnak és felvigosultabbnak?
Jézus tett egy kijelentést a bibliában leírták azok akik hallották.
Így szól.:(János 17:17) 17 Szenteld meg őket az igazság által; a te szavad igazság. . .
Nos Aki azt állítja, hogy Jézust szereti és követi, de tagadja a teremtési beszámolót amit Jézus igazságnak nevez, az nem tudom mit fog Jézusnak mondani amikor számadásra von mindenkit a tetteiért.
Mert akkor Jézus állítását, hazugságnak nyilvánítja.
2012. aug. 19. 20:21
39/53 anonim válasza:
Amit linkeltél nem bizonyíték hanem feltétlezések. Darwin is csak elővett egy papírt és leírta a gondolatait. Meglátta a majmokban az emberi hasonlóságot és kész az evolució. Hű de igaza van. A kutyám is hasonlít rám. Na meg miért vannak még majmok? Majmokból lettünk nem? Akkor miért majmok még? Azok a leletek amiket mainapig találnak azok se bizonyítják a majmoktól való származást! A tudomány teknikájával megtalálták Nóé bárkájának helyét. Most ha hinni akarunk az emberi elméleteknek ami tudomány bizonyítotja akkor maga a tudomány mond ellent. Tehát még mindig nem bizonyítottál semmit se! Üdv!
2012. aug. 19. 20:33
40/53 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat. Gondoltam hogy lesznek olyanok akik azzal érvelnek hogy az ősrobbanás sem bizonyított pedig az, és még most is tágul az univerzum egyre gyorsabban. Nem azt kéne bebizonyítani hogy isten nemlétezik, hanem azt hogy létezik. Sajnálom hogy vannak olyanok akikkel egyszerűen nem lehet kulturáltan vitatkozni mint az 1. és a 2. Amúgy 1. nekem nem baj ha hiszel max neked, nem lehetett a bibliai isten műve az ősrobbanás mert a bibliában az áll hogy a föld 4000 éves, lapos és körülötte kering a nap, én most a keresztények istenére vagyok kíváncsi nem a zsidókra és a muszlimokra, egyébként nem mondtam hogy bajom van a hívőkkel, a kib@szott kérdés az volt hogy ''Isten létezésére tudtommal nincs semmi bizonyíték, akkor mért nyújt megnyugtató választ a hívőknek?''. 2. neked pedig el kéne látogatnod egy pszichológushoz mert valami komoly betegséged van. Egy felmérés kimutatta hogy a vallásos emberek átlag IQ-ja 100 egy ateistáé pedig 119 de inkább olvassátok el ezt [link] nagyjából ennyit akartan leírni viszlát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!